Waarom een beroep doen op ListMinut?

Het is 100% legaal

ListMinut is het allereerste platform dat door de regering werd goedgekeurd om aan zijn dienstverleners een voordelige fiscale regeling aan te bieden.

In vol vertrouwen

We ontmoeten en selecteren onze dienstverleners persoonlijk op voorhand. En dankzij de evaluaties door onze gemeenschap bieden wij u de beste Belgische dienstverleners aan.

Volledig beveiligd

Dankzij ons beveiligd online betalingssysteem gebeurt de betaling van de dienstverlener vanzelf. Bovendien vermijdt u eventuele rompslomp dankzij een verzekering die uw diensten dekt.

Eenvoudig & snel

1. Vraag een dienst aan

Geef een beschrijving van het soort dienst en wij verwittigen de personen met de nodige bekwaamheid uit uw omgeving

2. Kies de gepaste persoon

U ontvangt aanbiedingen van dienstverleners die bekwaam en beschikbaar zijn

3. Vind de ideale oplossing

De dienstverlener komt de dienst uitvoeren en u moet enkel nog de betaling valideren!

Zij bevelen ListMinut aan

Patrick S.

Ik wist niet dat dit bestond. Maar het werkt perfect. Had onmiddellijk 4 contactpersonen die me wilden helpen. Heb dezelfde dag nog een keuze gemaakt en de dienstverlener is 100% meegevallen. Bedankt.

Raf D.

Brengt vraag en aanbod bijeen, waardoor sommige klussen die je anders niet kunt laten uitvoeren, via ListMinut wel kunt laten doen.

Elke V.

Alleen maar positief! Snel een vakman over de vloer gekregen die kwalitatief werk leverde. Ook makkelijk dat de betaling online verloopt. Ik ga deze service zeker nog gebruiken!

Gerard D.

Eerste kennismaking met ListMinut. Zeer tevreden over het aanbod, de snelheid om een valabele kandidaat/kandidate voorgesteld te krijgen en de vlugge uitvoering van de taak. De vlugge respons bij vraag om info i.v.m. het gebruik van de website.(was nieuw voor mij). MvgOntdek snel de mening van andere gebruikers

In de pers


Deze site gebruikt cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren. Door ListMinut te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken

We zijn er om u te helpen

Via e-mail
[email protected]
Wij antwoorden u binnen de 24 uur.

Client support
Van maandag tot vrijdag
van 9u tot 18u

Wenst u uw diensten aan te bieden op ListMinut?

Dienstverlener worden