Oproep voor solidariteit 😍
Elkaar helpen is waar ListMinut om draait en dat is waar België nood aan heeft tijdens deze uitbraak van het Coronavirus. Wil u vrijwillig anderen helpen, die hier op dit moment nood aan hebben? Vul dan hier uw gegevens in.
Hulp nodig? 🙌
Als u zelf hulp nodig heeft, vraag het dan hier aan.
Wees solidair!

Waarom een beroep doen op ListMinut?

Het is 100% legaal

ListMinut is het allereerste platform dat door de regering werd goedgekeurd om aan zijn dienstverleners een voordelige fiscale regeling aan te bieden.

In vol vertrouwen

We ontmoeten en selecteren onze dienstverleners persoonlijk op voorhand. En dankzij de evaluaties door onze gemeenschap bieden wij u de beste Belgische dienstverleners aan.

Volledig beveiligd

Dankzij ons beveiligd online betalingssysteem gebeurt de betaling van de dienstverlener vanzelf. Bovendien vermijdt u eventuele rompslomp dankzij een verzekering die uw diensten dekt.

Eenvoudig & snel

1. Vraag een dienst aan

Geef een beschrijving van het soort dienst en wij verwittigen de personen met de nodige bekwaamheid uit uw omgeving

2. Kies de gepaste persoon

U ontvangt aanbiedingen van dienstverleners die bekwaam en beschikbaar zijn

3. Vind de ideale oplossing

De dienstverlener komt de dienst uitvoeren en u moet enkel nog de betaling valideren!

Zij bevelen ListMinut aan

Martine O.

Ben nieuw bij ListMinut. Dit was de 1ste klus die ik liet uitvoeren en ben heel tevreden over het ganse verloop en de werking.

Lea B.

Leuk dat je zo aan een klusjesman kan komen. Wel jammer dat je lidgeld per maand moet betalen. Ik zou liever per uitgevoerde klus een extra bedrag voor Listminut betalen.

Gj b.

Goed platform qia structuur en gebruiksgemak. Vanwege ontrading nav corona crisis heb ik mijn abo stopgezrt. Ben benieuwd of ik gewoon mijn geld kwint ben of netjes wordt opgeschort.

Christel R.

interessant dat je toegang hebt tot verschillende dienstverleners en meerdere sectors, het team is ook zeer hulpvaardigOntdek snel de mening van andere gebruikers

In de pers


Deze site gebruikt cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren. Door ListMinut te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken

We zijn er om u te helpen

Via e-mail
[email protected]
Wij antwoorden u binnen de 24 uur.

Client support
Van maandag tot vrijdag
van 9u tot 18u

Wenst u uw diensten aan te bieden op ListMinut?

Dienstverlener worden