ListMinut, overal toegankelijk.

24 uur op 24, 7 dagen op 7 toegang tot ListMinut.be
Aangepaste versie voor alle mobiele dragers. Applicatie voor smartphone op komst!

Toegankelijkheid, een begrip dat niet meer weg te denken is in de digitale wereld.

Om continu toegang te hebben tot internet is het essentieel voor de gebruikers om te kunnen rekenen op een website die aangepast is aan alle courante dragers: PC, tablet, smartphone…
Er bestaan verschillende oplossingen om u aan te sluiten op ListMinut.be.

Dankzij de website zijn we 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 toegankelijk, en dat overal ter wereld.


Meer nog, de dienstverleners van ListMinut.be komen uit heel België en staan klaar om u de oplossing te bieden voor al uw dagelijkse taken. Onze toegankelijkheid maakt uw leven gemakkelijker. Zo kunnen we u overal en in alle omstandigheden helpen.

We hebben ListMinut.be opgericht om de technologie toegankelijker te maken voor iedereen. Elke dag zetten we ons in om onze website nog eenvoudiger en klantvriendelijker te maken. Deze constante verbeteringen zijn mogelijk dankzij uw feedback en uw vragen.

ListMinut, een toegankelijk team dat rekening houdt met al uw suggesties om de werking te optimaliseren.

Dankzij uw feedback kunnen we de werking van ListMinut.be voortdurend aanpassen en verbeteren. Aarzel dus niet om uw reacties te geven. Alle opmerking is welkom, zowel de negatieve als de positieve!

Ons team is dus al even gemakkelijk bereikbaar als ons platform! We zijn er om naar u te luisteren en uw reacties te verzamelen. En, als kers op de taart, beantwoorden we steeds uw vragen via onze klantendienst. Van maandag tot vrijdag via de online chat en de resterende tijd, via e-mail.