12 jobs om bijles Frans te geven in Hever

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Bijles Frans geven in Hever

 • Bijles Frans
  Wij zoeken voor onze zoon (5de middelbaar)een gemotiveerde persoon om wekelijks bijles Frans te geven. Woonachtig te Bonheiden.
 • Franse bijles ( Willy D. Bonheiden)
  Gisteren heb ik een aanvraag ingediend en Willy D. Uit Bonheiden heeft gereageerd, kan hij opnieuw een reactie zenden? Bedankt
 • Bijles Duits en/of Frans
  Onze zoon is net overgeschakeld naar economie moderne talen en moet daarvoor bijbenen voor beginnend Duits en Frans (5 de middelbaar).
 • bijles Frans voor scholier 15 jaar
  wekelijkse bijles om een vrij grote achterstand op vlak van Frans bij te benen. Kan thuis maar kan ook in Mechelen. In Mechelen, dan liefst aansl...
 • Bijles Frans 2e graad aso
  Beste, ik ben op zoek naar iemand voor bijles Frans voor mijn dochter, 3e middelbaar aso. Bij voorkeur iemand met pedagogische ervaring met die ...
 • Bijles Frans 1e middelbaar
  Bijles Frans 1e middelbaar
 • Bijles Frans
  Ik heb bijles nodig voor mijn herexamen van frans voor de examencommissie.
 • Bijles Frans aan 18-jarige in Mechelen
  Wij zoeken een aangename persoon die met onze dochter tijdens de maand augustus de Franse taal kan oefenen en meer zelfvertrouwen geven; hoewel zi...
 • Intensieve stoomcursus Frans voor meisje van 11j
  Onze dochter gaat volgend schooljaar 1 jaar studeren (2de middelbaar) in Wallonië. We zoeken daarom een goede leraar Frans die haar hierop kan voo...
 • Bijles Engels, Frans
  Dochter in 2de middelbaar heeft het erg moeilijk met talen. Wil in de tweede graad en technische richting doen maar ze moet in de eerste graad de...
 • Franse les
  Wat is de prijs? Hoevvel kost de bijles als die bij ons thuis wordt gegeven(Kampenhout) Voorkeur in het weekend. Meisje 11jr , zesde leerjaar ,h...
 • Bijles in Zemst (1980)
  Ik zou graag veel vlotter Frans kunnen spreken en begrijpen. Ik wens daarvoor een priveleraar te vinden tijdens de week , niet in weekend ! Lief...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Bijles Frans geven in Hever? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers frans zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 6.144 klanten

Populaire jobs voor bijlesgevers Frans in Hever

Bijles Frans geven in Hever, Job als bijlesgever Frans in Hever, Bijles Frans geven in Hever als bijverdienste,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature bijles Frans geven in Hever

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!