14 jobs om bijles te geven in Gelrode

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles geven in Gelrode

 • Bijles wiskunde - antwoord op jouw bericht
  Dag Elly, Ik heb deze nieuwe aanvraag gecreëerd omdat de initiële ondertussen is afgesloten en ik niet meer kan antwoorden op je bericht. Het b...
 • Bijles wiskunde 1ste middelbaar
  Beste, Onze dochter zit in het eerste middelbaar, is een heel zelfstandige werker maar heeft de basis van wiskunde niet voldoende onder de knie...
 • Privé wiskunde leraar
  Hallo, Mijn zoon is 4de jaar, 2de graad in Heilig Hart. Wiskunde is moeilijk voor hem. Hij heeft hulp nodig. Alvast bedankt. Desislava T.
 • Bijles wiskunde
  Ik zoek iemand die mijn dochter bijles wiskunde 2de middelbaar kan geven
 • bijles wiskunde
  Mijn dochter volgt richting wiskunde wetenschappen, Montfortcollege Rotselaar, optie 8 uur wiskunde ( 6 + 2 ) 5de middelbaar Normaal gezien goed...
 • Bijles wiskunde 2e middelbaar
  Wij zouden onze zoon Elias graag bijles wiskunde laten volgen wegens tegenvallende schoolresultaten, voornamelijk meetkunde.
 • Bijles William
  Mijn zoon William heeft bijlessen nodig voor elektriciteit, mechanica en wiskunde. Graag op een dinsdag net na school. (17.00 tem 18.00) Belee...
 • Bijles wiskunde
  Graag bijles wiskunde voor mijn dochter van 13 jaar. Ze heeft het 2de middelbaar afgerond en heeft een achterstand opgelopen door de corona pandem...
 • informatie kosten privé leekracht
  Geachte, Mijn dochter van 17 denkt erover na om haar laatste jaar middelbaar (richting economie-talen) via examencommissie te volgen. Daarvoor ...
 • Bijles. Wiskunde 2 stv
  De leerkrachten leggen het niet meer uit en gaan gewoon verder ... nog thans haalde ze vorig jaar 80%????
 • Bijles chemie ° middelbaar
  De les moet niet thuis gegeven worden. Student: 6° middelbaar sportwetenschappen dringend bijles gevraagd
 • Bijles wiskunde voor 2de middelbaar
  Bijles in Aarschot of Rillaar,voor leerling uit middelbare school.Niet te duur en maximum twee uur.
 • Bijles wiskunde
  Derde middelbaar ASO, regio Aarschot.
 • Wij zoeken iemand die onze dochter kan helpen met haar les Latijn. Ze begrij...
  Is de eerste maal dat ik via dit kanaal info vraag dus ik ben niet op de hoogte van de gang van zaken. Indien mogelijk, en ik denk dat dat het gem...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als bijlesgever in Gelrode? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 14.186 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles geven in Gelrode

Bijles geven Gelrode, Vind een job als bijlesgever Gelrode, Werken als bijlesgever Gelrode, Werkaanbiedingen bijlesgever Gelrode, Jobaanbiedingen bijles geven Gelrode, Bijlesgever gezocht Gelrode,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!