8 jobs om bijles te geven in Wevelgem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Bijles geven in Wevelgem

 • bijles wiskunde
  wij zijn op zoek naar iemand die onze zoon Matties (3 e Wetenschappen wiskunde) bijles wiskunde kan geven. Het afstandsonderwijs doet hem echt ge...
 • bijles lager onderwijs 5de leerjaar
  bijles algemeen voor mijn dochter lager onderwijs 5de leerjaar
 • bijles wiskunde 2de middelbaar Moderne
  Beste, Ik zoek iemand die bijles wiskunde kan geven aan mijn dochter. Ze zit momenteel in het 2de middelbaar, economie & organisatie.
 • Bijles basis chemie
  Ik ben dit jaar begonnen aan de opleiding sergeant bij de brandweer. 1 van de modules volgend jaar is chemie. Aangezien ik momenteel niets van ke...
 • Bijles statistiek
  Om mijn masterdiploma te behalen, moet ik nog het vak statistiek afleggen. Het deel bivariate en inductieve statistiek begrijp ik nog te weinig en...
 • bijles wiskunde
  Zoek persoon die bij ons thuis kan langskomen om telkens op woensdagnamiddag een tweetal uren wiskundeles te geven.Het betreft wiskunde van de tw...
 • Bijles Wiskunde 3e SO
  Ik zoek een persoon die een aantal uur bijles kan geven aan mijn zoon van 15 voor het vak wiskunde. Momenteel zit hij in het VTI Sin-Lucas Menen.
 • Privé Spaanse les
  Hallo Lies , is dit mogelijk om privé lessen te krijgen van jou ? Ik ben nu al begonnen op eigen manier en tempo Spaans te leren zodat ik toch al ...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Bijles geven in Wevelgem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 11.418 klanten

Populaire jobs voor bijlesgevers in Wevelgem

Bijles geven in Wevelgem, Job als bijlesgever in Wevelgem, Bijbaan als bijlesgever in Wevelgem,…

Schrijf u gratis in

Andere vacatures binnen de categorie bijles geven in Wevelgem

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!