14 jobs om bijles wetenschappen te geven in Viersel

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles wetenschappen geven in Viersel

 • Natuurwetenschappen
  5&6 natuurwetenschappen van de richting humane wetenschappen
 • Bijles informatica (1ste Bachelor)
  Graag bijles voor verschillende vakken van 1ste bachelor toegepaste informatica (oa Java, pyton,...). Graag bijles tijdens vakantie voor 2de zit.
 • Bijlesgever gezocht voor wetenschapsvakken
  Hallo! Samen met een vriendin ben ik op zoek naar een bijlesgever voor de wetenschapsvakken. Beide komen we uit economie talen en zijn net afg...
 • Tecniek en elektriciteit
  Mijn zoon heeft als richting ; STEM en heeft het moeilijk met aantal lessen zoals techniek en elektriciteiten en serie parallel ,de wet van o...
 • Bijles elektriciteit
  Bijles elektriciteit in het 5de jaar electro mechanica
 • Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles wetenschappen
  Bijles verschillende vakken en aanleren van zelfdiscipline aan 14jarige in overleg met mij aanvrager
 • bijles elektriciteit (4de middelbaar electromechanica)
  Momenteel in te halen/ bij te scholen: - genereren van een EMK langs electromechanische weg (10 paginas) - inductie zonder beweging (13 paginas...
 • graag bijles wiskunde
  voor mijn dochter Julie Thijs , 2de middelbaar , richting Moderne Wetenschappen met clil in Sint- ursula
 • Bijlessen wiskunde
  Bijles voor leerling uit 2e graad, 4e middelbaar, richting wetenschappen Stem. ( 5u wiskunde - Sint Gabriël) Bijlessen thuis of op verplaatsing.
 • elektriciteit
  4e jaar elektromechanica (secundair). maar: basis van 3e jaar zit er niet helemaal in wegens overschakelen vanuit IW en veel ziekteafwezigheid. bi...
 • Aanvraag studiebegeleiding bij wiskunde en wetenschappen 3TW
  Onze gemotiveerde intelligente dochter met autisme heeft maar een deel van de lessen kunnen volgen. Voor de vakken wiskunde, biologie, fysica en c...
 • bijles wiskunde 3de graad
  les aan huis of op +/- 2km van Boechout 3de graad (wiskunde wetenschappen)
 • Bijles aardrijkskunde in Lier (2500)
  graag hulp voor mijn dochter bij aardrijkskunde. Niveau 4e Middelbaar, Sociaal-technische wetenschappen. Vooral moeilijkheden met lezen en inter...
 • Wiskunde 2e jaar ASO
  Ik zoek iemand die mijn dochter bijles kan geven in wiskunde. Zij zit op 2de j. ASO en heeft vooral moeite met meetkunde
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als bijlesgever wetenschappen in Viersel? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers wetenschappen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.9/5 door 14.034 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles wetenschappen geven in Viersel

Bijles wetenschappen geven Viersel, Vind een job als bijlesgever wetenschappen Viersel, Werken als bijlesgever wetenschappen Viersel, Werkaanbiedingen bijlesgever wetenschappen Viersel, Jobaanbiedingen bijles wetenschappen geven Viersel, Bijlesgever wetenschappenn gezocht Viersel,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!