14 jobs om bijles wiskunde te geven in Boortmeerbeek

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles wiskunde geven in Boortmeerbeek

 • Bijles wiskunde + chemie - fysica
  Hallo, we zijn op zoek naar een coach voor onze zoon. Praktische info: Bijles bij ons thuis Voor een jongen in het 4de middelbaar die 5 u...
 • Bijles wetenschappen
  5de middelbaar: studeert wetenschappen aan KAKeerbergen. Jonge van 17 met studiemoeilijkheden.Mogelijke bijles voor fysica chemie en biologie.
 • Bijles Wiskunde
  Mijn zoon Mika is voor de eerste keer gebuisd geweest in Wiskunde. Zijn punten waren niet goed in beide getallenleer en meetkunde. Hij is in derde...
 • Bijles wiskunde 3e middelbaar
  Graag in regio Haacht aan huis of indien niet te ver kan ze met de fiets zelf komen
 • bijles wiskunde
  Mijn dochter heeft het moeilijk met wiskunde. Ze zit in het 5de leerjaar . We wonnen in Kampenhout. We zoeken iemand die haar kan helpen met de h...
 • Gemotiveerde lesgever voor wiskunde (5de jaar ASO)
  Onze zoon heeft iemand nodig die hem vooral kan motiveren en te oefenen om zijn vak wiskunde tot een goed eind te brengen.
 • Bijles wiskunde
  Mijn zoon zit in 4de Economie-wiskunde. Vorig jaar kreeg hij 4u wiskunde. Dit jaar 5 uur wiskunde. Hij heeft een deel zoals vectoren en besprekin...
 • Bijles wiskunde voor economen eerste bach
  Bijles wiskunde voor economen eerste bachelor Universiteit Leuven tijdens zomervakantie 2020
 • bijles aan huis (Hofstade ) wiskunde en nederlands 4de leerjaar
  hallo ik zoek iemand om bijles thuis te geven in Hofstade voor leering die volgend schooljaar naaar middelbaar Stassart naar 1B gaat - en stof 4 d...
 • Bijles Wiskunde
  Bijlessen wiskunde voor een laatstejaars studente middelbaar Wiskunde wetenschappen.
 • Bijles wiskunde 5de ASO (wiskunde-wetenschappen)
  Middelbaar 5de jaar ASO (wiskunde-wetenschappen), liefst iemand met ervaring die een goede voorbereiding kan geven op de toetsen/examens.
 • wiskunde bijles nodig voor leerling uit 5de jaar TSO
  Ik heet Elliot en zoek een paar lessen bijles tijdens de vakantie. Ik heb een examen Wiskunde na de vakantie en zou graag er goed op scoren. Heb e...
 • Wiskunde kansberekening.
  Beste, Als het kan thuis. Wiskunde secundair 6de. Kansberekening. Zo vlug mogelijk. Mvg Annik Vogels.
 • bijles / studiemethode aanleren
  Aanleren studiemethode + bijles
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als leerkracht wiskunde in Boortmeerbeek? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers wiskunde zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 13.274 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles wiskunde geven in Boortmeerbeek

Bijles wiskunde geven Boortmeerbeek, Vind een job als bijlesgever wiskunde Boortmeerbeek, Werken als bijlesgever wiskunde Boortmeerbeek, Werkaanbiedingen bijlesgever wiskunde Boortmeerbeek, Jobaanbiedingen bijles wiskunde geven Boortmeerbeek, Bijlesgever wiskunde gezocht Boortmeerbeek,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!