10 jobs om bijles wiskunde te geven in Neeroeteren

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles wiskunde geven in Neeroeteren

 • Bijles procentberekening/regel van drie
  Bijles wiskunde gevraagd voor toegelaten te worden in de studierichting accounting administration. Heb over 3 weken examen hiervan. Heb de inhouds...
 • Bijles voor wiskunde 6de middelbaar Industriele wetenschappen
  Zoon is gemotiveerd om richting IW af te werken, ondanks advies om naar EM over te stappen. Afstands onderwijs en moeite met zelfstudie hebben re...
 • Bij les wiskunde
  2de middelbaar mag thuis moet niet
 • Bijles en hulp bij organiseren van het maken van huiswerk
  Met name wiskunde uitleggen en toezien op het maken van huiswerk.
 • Bijles dochter 12 jaar
  Mijn dochter heeft moeite met Frans, Natuurwetenschappen en wiskunde. Vooral het leren, leren is een probleem heb ik het idee. En concentratie....
 • Bijles wiskunde 2de middelbaar
  Kunnen ons ook verplaatsen naar u thuisadres indien nodig.
 • Bijles wiskunde
  Ik ga volgende week vrijdag(26/6) deelnemen aan de academische toelatingsproeven van de Koninklijke militaire school. We moeten een examen Nederla...
 • wiskunde bijles
  Mijn zoon zit in het vijfde jaar ASO wiskunde - wetenschappen . Er is nood aan bijles, waarbij hij zijn oefeningen zou willen opsturen - met de pr...
 • Bijles fysica
  Ik zoek bijles fysica voor mijn dochter in het vierde middeljaar wetenschappen . Daar we momenteel aan het verhuizen zijn , is het niet mogelijk d...
 • Privé les kapper
  Ik wil me graag verder bijscholen als herenkapper.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als leerkracht wiskunde in Neeroeteren? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers wiskunde zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 13.274 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles wiskunde geven in Neeroeteren

Bijles wiskunde geven Neeroeteren, Vind een job als bijlesgever wiskunde Neeroeteren, Werken als bijlesgever wiskunde Neeroeteren, Werkaanbiedingen bijlesgever wiskunde Neeroeteren, Jobaanbiedingen bijles wiskunde geven Neeroeteren, Bijlesgever wiskunde gezocht Neeroeteren,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature bijles wiskunde geven in Neeroeteren

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!