9 jobs om bijles wiskunde te geven in Poeke

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles wiskunde geven in Poeke

 • Ondersteuning lager onderwijs rekenen en spelling
  Lagere school. Hulp bij rekenen en spelling. Kind is snel afgeleid in de klas en informatie komt niet binnen. Willen graag kijken of 1 op 1 begel...
 • Bijles Wiskunde voor 3de middelbaar TSO
  Onze zoon zou graag zelf wat bijles volgen voor wiskunde omdat hij de richting graag doet waar hij nu in zit. Wiskunde lukt wat moeilijker voor hem.
 • Bijles wiskunde
  Derde middelbaar, humane wetenschappen
 • Bijles wiskunde 6de middelbaar
  Hallo Voor onze dochter Lara zoeken we een leerkracht om haar bijlessen wiskunde te geven. Liefst thuis of fietsafstand. 2u/week in het weekend...
 • Op zoek naar bijles wiskunde voor 1e middelbaar (richting Moderne Vreemde talen)
  Beste, Wij zijn op zoek naar bijles wiskunde voor onze zoon. Hij zit in het eerste jaar Moderne Vreemde Talen, Emmaüs Instituut te Aalter.
 • Bijlessen wiskunde 2de/3de jaar TSO
  Leerling gaat van 2de naar 3de jaar TSO, maar basis wiskunde van 2 naar 3 is zwak.
 • BIJLES LATIJN 1STE MIDDELBAAR
  MIJN DOCHTER WAS NET ER NET NIET DOOR VOOR LATIJN. GRAAG ZOU IK WILLEN DAT ZE BIJGEWERKT WORDT ZODAT ZE VOLGENDE TRIMESTER WEER MEE KAN.
 • Bijles in Aalter (9880)
  onze zoon zit in 4de Handel. vroeger al bijles gehad voor wiskunde; hij doet erg zijn best, maar punten zijn steeds hakken over de sloot. mom...
 • Bijles wiskunde in Aalter (9880)
  Hallo, Ik zoek dringend hulp voor mijn zoon die zijn 5de jaar informatica dubbelt. Hij heeft bijles wiskunde nodig. Graag zo spoedig mogelijk ...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als leerkracht wiskunde in Poeke? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers wiskunde zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 11.612 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles wiskunde geven in Poeke

Bijles wiskunde geven Poeke, Vind een job als bijlesgever wiskunde Poeke, Werken als bijlesgever wiskunde Poeke, Werkaanbiedingen bijlesgever wiskunde Poeke, Jobaanbiedingen bijles wiskunde geven Poeke, Bijlesgever wiskunde gezocht Poeke,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature bijles wiskunde geven in Poeke

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!