Veelgestelde vragen over ListMinut

> Online via onze website betalen is zeer gemakkelijk. U hebt 3 keuzes:

- ofwel per kredietkaart, u voert de gegevens van uw kaart in en deze zal pas gedebiteerd worden van zodra de dienst is uitgevoerd.
- ofwel per debetkaart, van zodra de dienst is uitgevoerd, zal u worden gevraagd om de betaling te vereffenen.
- ofwel per bankoverschrijving, u doet een overschrijving van het bedrag op onze rekening nadat de dienst is uitgevoerd. We vragen u de betaling niet uit te stellen zodat uw dienstverlener niet te lang moet wachten. Een snel betaalde dienstverlener is een gelukkige dienstverlener!

Hierdoor kunnen we de bezoldiging meteen op de bankrekening van de dienstverlener storten van zodra de dienst is uitgevoerd.

Van zodra u de betalingswijze hebt gekozen, wordt u met de dienstverlener in contact gebracht. Als deze dienstverlener u niet bevalt, kunt u natuurlijk een andere kiezen door uw keuze te verwijderen.
> U ontvangt een gedetailleerd ontvangstbewijs na de dienst. Aangezien de meeste dienstverleners particulieren zijn, biedt ListMinut echter geen zakelijke opties zoals facturen.
> U gaat gewoon terug naar de website en u annuleert gratis uw aanvraag. U kunt dan een andere persoon kiezen die zich heeft aangeboden, op andere voorstellen wachten of eenvoudigweg uw aanvraag annuleren.
> Ja zeker! Om kleine incidenten te voorkomen biedt ListMinut zijn gebruikers een gratis verzekering aan voor alle dienstverleningen die via het platform plaatsvinden. Meer info over deze verzekering vindt u op: insurance.
Van zodra u effectief de Job hebt uitgevoerd, moet u uw bezoldiging komen innen via ListMinut en niet contant wanneer u de Job uitvoert. Daarvoor moet u uw bankgegevens hebben ingevuld.

Ga naar uw «Jobs in uitvoering» en beëindig uw Job.

Opgelet! Beëindig uw Job enkel als u hem effectief hebt uitgevoerd om eventuele problemen te voorkomen.

Als u het antwoord op uw vraag niet vindt, aarzel niet om ons te contacteren of ontdek de ​volledige FAQ

Contactformulier


  • 02 646 81 17

    Van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u30

Een vraag met betrekking tot uw persoonlijke gegevens (GDPR)? Ga naar het formulier