Ziehier een gedetailleerd voorbeeld U zoekt iemand om uw haag te snoeien voor 120€.

1
Een dienst aanvragen

U moet een dienstaanvraag indienen en de verplichte velden invullen (klik op de knop « Een dienst aanvragen » bovenaan uw homepage).

2
Onze dienstverleners worden verwittigd

Uw aanvraag komt online op de website en u zal telkens een melding (via e-mail) ontvangen als een kandidaat u een aanbieding zendt voor uw aanvraag.

3
De geschikte persoon kiezen

Kies de persoon die u het meest geschikt lijkt op grond van door u gekozen criteria (zijn aanbieding, evaluaties van andere gebruikers, nabijheid...) Het is mogelijk dat zij u vragen stellen m.b.t. uw aanvraag voordat ze een concrete aanbieding doen.

4
Betalingsgegevens

Klik op « Selecteer » vlak naast uw lievelingskandidaat en geef uw betalingsgegevens in. Het bedrag zal pas worden geïnd na de uitvoering van de taak. Dit kan ook nog worden aangepast vóór de bevestiging van uw betaling.

5
Contact en uitvoering van de dienst

Vanaf dan hebt u rechtstreeks toegang tot de persoonlijke gegevens van de gekozen dienstverlener (e-mail / tel. of privé-berichten) en kunt u hem contacteren om praktische zaken af te spreken zoals het uur, adres, enz.

6
Betaling en evaluatie

Nadat de dienst uitgevoerd wordt, krijgt u een e-mail waarmee u de dienst zult kunnen beëindigen. Het overeengekomen bedrag wordt nu geïnd. U kunt dan ook het werk van de dienstverlener evalueren.

Ziehier een gedetailleerd voorbeeld Mevrouw Peeters zoekt iemand om haar haag te snoeien voor 120€.

1
Een job opzoeken

Eenmaal u ingelogd bent, zult u dankzij een eenvoudige zoektool honderden jobs dicht bij huis vinden. U wordt eveneens voor elk job in uw regio en passend bij uw vaardigheden via e-mail verwittigd.

2
Voor de job solliciteren

Als u op de pagina van de job bent, twijfel niet om vragen te stellen als u meer details wilt weten. Bent u beschikbaar en bereid om de job te doen, klik dan op 'Ik wil deze Job doen' om u kandidaat te stellen. De dienstaanvrager wordt verwittigd en kan uw diensten aanvaarden.

3
Uitvoering van de job

Als de dienstaanvrager uw kandidatuur aanvaart, dan kunnen jullie met elkaar in contact komen via de interne mailbox of per e-mail / privételefoon om de praktische aspecten van de job te regelen. Opgelet, contant betalen is niet toegestaan. Het is ListMinut die er zal voor zorgen dat het bedrag rechtstreeks op uw bankrekening wordt gestort.

4
Beëindiging van de job

Van zodra de Job is uitgevoerd, kan u uw job op ListMinut beëindigen via 'Jobs in uitvoering'. Om de kosten van ListMinut te dekken, rekenen wij servicekosten (20% van het totaal) voor elke voltooide opdracht.

5
Betaling

U zult binnen de 10 werkdagen betaald worden op uw bankrekening.