Koken met Anne-Marie was voor ieder van ons een verrijking. Proficiat.
Luc, 4 maanden geleden
Gregory
Cours de cuisine pour 3 personnes
Gregory a été super! On a passé 1 moment convivial et savoureux. Je referai appel à lui sans hésiter
Camille, 10 maanden geleden
Juliette
cuisine de tous les jours
De les zelf was geweldig. Het enige minpunt is dat we specifiek vroegen naar een les voor dagelijks koken van bij ons en dat ze uiteindelijk enkel asiatisch aanbood, in tegenstelling tot haar profiel. Maar verder alles uitmuntend
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve kookleraars in Lillo
Evy
Beveren-waas
Nieuw
Als student voedings- en dieetkunde heb ik een grote liefde ontwikkeld voor koken. Ik haal veel inspiratie van foodblogs en foodies. Ik wil mijn liefde graag doorgeven aan anderen, dus waarom niet met kooklessen? Indien interesse mag u altijd cont...
Anja
Kapellen
Nieuw
Ik heb al meerdere mensen leren koken de basics of dat net ietsje meer. Passie voor eten en koken zit in mijn bloed dus aarzel niet en leer het zelf maken.
Yves
Zwijndrecht
Nieuw
Hallo ikzelf heb al 7 jaar ervaring in het restaurant leventje voor dit heb ik ook nog opleiding gevolgd voor 4 jaar voor diploma kok en met succes zo dus moest u geïnteresseerd zijn in mijn diensten als lesgever contacteer mij zeker ik kan prakti...
Nele
Ekeren
Nieuw
Verwacht van mij geen les over het snijden van brunoise of het perfect bakken van steak. Wel kan ik je helpen bij het leren van mealpreppen, een weekmenu samenstellen, restjes opwerken, ...
Ook over leuke dessertjes deel ik graag mijn kennis.
Glynis
Zwijndrecht
Nieuw
Ik hou van koken dat is hetgene wat ik het liefste doe . Patisserie bakken , soep maken , Vlaamse kost maken geen niveau cuisine maar gewoon lekker eten . Eten maken voor mezelf en anderen die er van kunnen meegenieten.
Sadina
Kapellen
Nieuw
Ik heb diploma voor Restaurant Keuken heb heel verl ervaring en kook heel kekker en voor heel de familie. Bakken kan ik ook taarten koekjes enz .. Voor feesten maak ik hapjes of warme eten.
Ellen
Kapellen
Nieuw
Geen professionele kok, maar basiskeuken voor lekkere dagelijkse gezonde keuken.
Koken met een hard voor lekker eten zonder fancy of moeilijke bereidingen, maar met lekkere alledaagse verse ingrediënten.
Anina
Kapellen
Nieuw
De basis kooktechnieken en recepten onder de knie hebben? Check! Nieuwe recepten uitproberen? Graag! Ik heb ondertussen al heel wat ervaring met koken en doe dit dagelijks. Ik zou het dus heel fijn vinden om anderen hierin verder te helpen en hen ...
Sofie
Kapellen
Nieuw
Gepassioneerde hobbykok, met een liefde voor ingrediënten en kruiden, dewelke ik graag door geef aan mensen
Van uitgebreide diners tot simpele comfort food, Spaanse, Italiaanse, Franse, Belgische keuken..., Vegetarisch vis of vlees ...
Kenney
Antwerpen
Nieuw
Hele brede kennis van koken, geen haut cuisine, maar de basistechnieken onder de voet, moet ook regelmatig meedraaien in de keuken, dus moet daar ook veel kunnen, anders draait de keuken niet
Pepino
Beveren-waas
Nieuw
Kookles heb ik eerder van mijn moeder aangeleerd, maar heb op school ervaring opgelegd. Ik ben zeer vindingrijk met ingridienten en maak het liefst buitenlandse gerechten
Yara
Beveren-waas
Nieuw
Ik heb op school veel gekookt. Thuis durf ik ook wel eens nieuwe dingen proberen. Of eventueel dingen maken die ik nog nooit heb gemaakt. Ik vindt het altijd een uitdaging om nieuwe dingen uit te proberen.