Koken met Anne-Marie was voor ieder van ons een verrijking. Proficiat.
Luc, 5 maanden geleden
Gregory
Cours de cuisine pour 3 personnes
Gregory a été super! On a passé 1 moment convivial et savoureux. Je referai appel à lui sans hésiter
Camille, 10 maanden geleden
Juliette
cuisine de tous les jours
De les zelf was geweldig. Het enige minpunt is dat we specifiek vroegen naar een les voor dagelijks koken van bij ons en dat ze uiteindelijk enkel asiatisch aanbood, in tegenstelling tot haar profiel. Maar verder alles uitmuntend
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve kookleraars in Mere
Tim
Welle
Nieuw
Hallo
Mijn naam is Tim , 42 jaar
Van opleiding ben ik kok
In mijn huidig beroep kan ik niet meer koken , enkel thuis .
Wat is er nu leuker als wat eten en drinken bij toffe mensen
Rob
Bavegem
Nieuw
Ik heb reeds 13 jaar ervaring als kok. Ik ben gepassioneerd door gezonde voeding en stel planningen op voor zowel beginners als echte thuiskoks. Lekker eten hoeft niet moeilijk te zijn!
Annelies
Bavegem
Nieuw
Zelf kan ik me een hobby kok noemen, ik kook zeer graag. Het liefste maak ik lekkere pasta’s en lekker soepjes. Ik zou graag mijn kennis met jullie delen!
Lien
Erembodegem
Nieuw
Hallo, zelf kook ik al van kind 12 jaar. Begonnen met koekjes maken en zo uitgegroeid naar desserts tot chocolademoeillieux. Ik heb dus al best veel ervaring desserts maar klassieke hoofdgerechten zijn ook mogelijk.
Nihad
Denderleeuw
Nieuw
Ik kan heel goed koken ik kan iedereen wat bij leren
van o.a. de marokaanse keuken of de thaise ik vind
het heel leuk om te koken en iemand leren koken
Reni
Bavegem
Nieuw
Hallo! Ik ben een student in de richting 6de jaar sociaal-technische wetenschappen en leer dus zelf al heel lang verschillende gerechten voor te bereiden en presenteren. Ik kook en bak ook heel graag dus als ik iemand hier mee moet helpen is dat v...
Fabrice
Outer
Nieuw
Ik ben een hobbykok en probeer graag nieuwe gerechten uit en geef er mijn touch aan. Ik maak ook zelf nieuwe gerechten dat een fusie zijn tussen Afrika en Europa
Robin
Affligem
Nieuw
Hallo, Ik ben zowel kok als diëtist. Hierdoor bezit ik de know-how om jou kookkunsten nog net dat niveautje hoger te tillen. Zowel voor complete beginners als foodies wil ik heel graag mijn kennis met jullie delen.
Pieter
Herzele
Nieuw
Ik kook regelmatig zeer uitgebreid voor 5 tot 50 mensen.
Spelen met vegan en vegetarische gerechten of aziatische ingredienten mengen met een belgisch biertje om een heerlijk stoofpotje te maken.
Duiven of ander pluimvee slachten en verwerken.
...
Claudia
Ninove
Nieuw
Ik heb door mijn studies al vroeg leren koken. De interesse in koken is blijven groeien.
Ik hou van uitdagingen in gerechten, maar ook de goede oude gerechten.