Ik ben een hobbykok en probeer graag nieuwe gerechten uit en geef er mijn touch aan. Ik maak ook zelf nieuwe gerechten dat een fusie zijn tussen Afrika en Europa
Ik heb door mijn studies al vroeg leren koken. De interesse in koken is blijven groeien.
Ik hou van uitdagingen in gerechten, maar ook de goede oude gerechten.
Koken met Anne-Marie was voor ieder van ons een verrijking. Proficiat.
Luc, 5 maanden geleden
Gregory
Cours de cuisine pour 3 personnes
Gregory a été super! On a passé 1 moment convivial et savoureux. Je referai appel à lui sans hésiter
Camille, 10 maanden geleden
Juliette
cuisine de tous les jours
De les zelf was geweldig. Het enige minpunt is dat we specifiek vroegen naar een les voor dagelijks koken van bij ons en dat ze uiteindelijk enkel asiatisch aanbood, in tegenstelling tot haar profiel. Maar verder alles uitmuntend
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve kookleraars in Nederhasselt
Mireille
Erembodegem
Nieuw
Mijn hobby is koken en bakken, ik heb daar al enige ervaring mee , begrijp je een recept niet of heb je problemen met het klaarmaken , neem gerust contact op.
Tim
Welle
Nieuw
Hallo
Mijn naam is Tim , 42 jaar
Van opleiding ben ik kok
In mijn huidig beroep kan ik niet meer koken , enkel thuis .
Wat is er nu leuker als wat eten en drinken bij toffe mensen
Nihad
Denderleeuw
Nieuw
Ik kan heel goed koken ik kan iedereen wat bij leren
van o.a. de marokaanse keuken of de thaise ik vind
het heel leuk om te koken en iemand leren koken
Jens
Liedekerke
Nieuw
Koken is al jaren een passie. Zowel de 'Dagelijkste kost' als feestelijke gerechten passeren hier de revue. Daarnaast heb ik een opleiding 'Bakkerij en Banketbakkerij' gevolgd, dus patisserie, taarten, broden kennen voor mij geen geheimen!
Nikita
Aaigem
Nieuw
Zelf heb ik koken op school gestudeerd en deze passie is blijven doorleven. Hierbij zou ik dan ook graag mijn kook ervaring willen meedelen aan mensen waar het niet zo vlotjes gaat.
Pieter
Herzele
Nieuw
Ik kook regelmatig zeer uitgebreid voor 5 tot 50 mensen.
Spelen met vegan en vegetarische gerechten of aziatische ingredienten mengen met een belgisch biertje om een heerlijk stoofpotje te maken.
Duiven of ander pluimvee slachten en verwerken.
...
Laure
Zottegem
Nieuw
Ik kook al sinds mijn 14 jaar en vind het leuk om creatief bezig te zijn met voeding. Vooral met kinderen dessertjes maken vind ik heel leuk. Kinderen genieten daar van en je krijgt daar liefde voor terug. Natuurlijk rekening houdend met de allerg...
Robin
Affligem
Nieuw
Hallo, Ik ben zowel kok als diëtist. Hierdoor bezit ik de know-how om jou kookkunsten nog net dat niveautje hoger te tillen. Zowel voor complete beginners als foodies wil ik heel graag mijn kennis met jullie delen.
Lien
Erembodegem
Nieuw
Hallo, zelf kook ik al van kind 12 jaar. Begonnen met koekjes maken en zo uitgegroeid naar desserts tot chocolademoeillieux. Ik heb dus al best veel ervaring desserts maar klassieke hoofdgerechten zijn ook mogelijk.
Rob
Bavegem
Nieuw
Ik heb reeds 13 jaar ervaring als kok. Ik ben gepassioneerd door gezonde voeding en stel planningen op voor zowel beginners als echte thuiskoks. Lekker eten hoeft niet moeilijk te zijn!