Koken is al jaren een passie. Zowel de 'Dagelijkste kost' als feestelijke gerechten passeren hier de revue. Daarnaast heb ik een opleiding 'Bakkerij en Banketbakkerij' gevolgd, dus patisserie, taarten, broden kennen voor mij geen geheimen!
Koken met Anne-Marie was voor ieder van ons een verrijking. Proficiat.
Luc, 5 maanden geleden
Gregory
Cours de cuisine pour 3 personnes
Gregory a été super! On a passé 1 moment convivial et savoureux. Je referai appel à lui sans hésiter
Camille, 11 maanden geleden
Juliette
cuisine de tous les jours
De les zelf was geweldig. Het enige minpunt is dat we specifiek vroegen naar een les voor dagelijks koken van bij ons en dat ze uiteindelijk enkel asiatisch aanbood, in tegenstelling tot haar profiel. Maar verder alles uitmuntend
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve kookleraars in Pamel
Fabrice
Outer
Nieuw
Ik ben een hobbykok en probeer graag nieuwe gerechten uit en geef er mijn touch aan. Ik maak ook zelf nieuwe gerechten dat een fusie zijn tussen Afrika en Europa
Hannah
Baardegem
Nieuw
Ik kook dagdagelijks voor mezelf, maar ook voor mijn cliënten. Ik ben al aan het experimenteren met eten sinds ik 12 jaar was, ik ben er voor opgeleid dat ik dingen samen doe en niet alles overneem maar dingen kan aanleren. Koken is iets wat ik ec...
Claudia
Ninove
Nieuw
Ik heb door mijn studies al vroeg leren koken. De interesse in koken is blijven groeien.
Ik hou van uitdagingen in gerechten, maar ook de goede oude gerechten.
Nihad
Denderleeuw
Nieuw
Ik kan heel goed koken ik kan iedereen wat bij leren
van o.a. de marokaanse keuken of de thaise ik vind
het heel leuk om te koken en iemand leren koken
Lien
Erembodegem
Nieuw
Hallo, zelf kook ik al van kind 12 jaar. Begonnen met koekjes maken en zo uitgegroeid naar desserts tot chocolademoeillieux. Ik heb dus al best veel ervaring desserts maar klassieke hoofdgerechten zijn ook mogelijk.
Robin
Affligem
Nieuw
Hallo, Ik ben zowel kok als diëtist. Hierdoor bezit ik de know-how om jou kookkunsten nog net dat niveautje hoger te tillen. Zowel voor complete beginners als foodies wil ik heel graag mijn kennis met jullie delen.
Tim
Welle
Nieuw
Hallo
Mijn naam is Tim , 42 jaar
Van opleiding ben ik kok
In mijn huidig beroep kan ik niet meer koken , enkel thuis .
Wat is er nu leuker als wat eten en drinken bij toffe mensen
Mireille
Erembodegem
Nieuw
Mijn hobby is koken en bakken, ik heb daar al enige ervaring mee , begrijp je een recept niet of heb je problemen met het klaarmaken , neem gerust contact op.