Betrouwbare privéleraars voor kooklessen op maat: vegetarisch koken, veganistisch leren koken, gezond koken, kookworkshops en meer.
Onze selectie 9 kookleraars in Pollare
Fabrice
Outer
Nieuw
Ik ben een hobbykok en probeer graag nieuwe gerechten uit en geef er mijn touch aan. Ik maak ook zelf nieuwe gerechten dat een fusie zijn tussen Afrika en Europa
Ik heb door mijn studies al vroeg leren koken. De interesse in koken is blijven groeien.
Ik hou van uitdagingen in gerechten, maar ook de goede oude gerechten.
Koken is al jaren een passie. Zowel de 'Dagelijkste kost' als feestelijke gerechten passeren hier de revue. Daarnaast heb ik een opleiding 'Bakkerij en Banketbakkerij' gevolgd, dus patisserie, taarten, broden kennen voor mij geen geheimen!
Ik kan heel goed koken ik kan iedereen wat bij leren
van o.a. de marokaanse keuken of de thaise ik vind
het heel leuk om te koken en iemand leren koken
Koken met Anne-Marie was voor ieder van ons een verrijking. Proficiat.
Luc, 5 maanden geleden
Gregory
Cours de cuisine pour 3 personnes
Gregory a été super! On a passé 1 moment convivial et savoureux. Je referai appel à lui sans hésiter
Camille, 11 maanden geleden
Juliette
cuisine de tous les jours
De les zelf was geweldig. Het enige minpunt is dat we specifiek vroegen naar een les voor dagelijks koken van bij ons en dat ze uiteindelijk enkel asiatisch aanbood, in tegenstelling tot haar profiel. Maar verder alles uitmuntend
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve kookleraars in Pollare
Tim
Welle
Nieuw
Hallo
Mijn naam is Tim , 42 jaar
Van opleiding ben ik kok
In mijn huidig beroep kan ik niet meer koken , enkel thuis .
Wat is er nu leuker als wat eten en drinken bij toffe mensen
Mireille
Erembodegem
Nieuw
Mijn hobby is koken en bakken, ik heb daar al enige ervaring mee , begrijp je een recept niet of heb je problemen met het klaarmaken , neem gerust contact op.
Robin
Affligem
Nieuw
Hallo, Ik ben zowel kok als diëtist. Hierdoor bezit ik de know-how om jou kookkunsten nog net dat niveautje hoger te tillen. Zowel voor complete beginners als foodies wil ik heel graag mijn kennis met jullie delen.
Joren
Ressegem
Nieuw
Ik ben reeds tien jaar lid van een kookclub en leer daar zelf mijn talent verder ontwikkelen. Ik leer je de basis Belgische keuken en de typische maaltijden die je snel klaarmaakt of kan voorbereiden voor een drukke werkweek.