ik volg zelf op school de richting verzorging. hier leer ik koken op gemakkelijke en beginners basis. ik kan mensen aan leren van recepten of om de juiste technieken aan te leren
Koken met Anne-Marie was voor ieder van ons een verrijking. Proficiat.
Luc, 5 maanden geleden
Gregory
Cours de cuisine pour 3 personnes
Gregory a été super! On a passé 1 moment convivial et savoureux. Je referai appel à lui sans hésiter
Camille, 11 maanden geleden
Juliette
cuisine de tous les jours
De les zelf was geweldig. Het enige minpunt is dat we specifiek vroegen naar een les voor dagelijks koken van bij ons en dat ze uiteindelijk enkel asiatisch aanbood, in tegenstelling tot haar profiel. Maar verder alles uitmuntend
Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kookleraars
Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve kookleraars in Ruddervoorde
Noa
Aartrijke
Nieuw
Van bakken tot gezond eten maken, maaltijden of kleine gerechtjes ik doe het allemaal even graag. Als ik tijd over heb dan zoek ik de leukste gerechtjes uit.
Nathalie
Sint-andries
Nieuw
Ik kook graag en heb thuis een heleboel recepten liggen. Ik leg graag uit hoe we in de keuken te werk gaan. Zowel de klassieke keuken als de buitenlandse keuken spreken mij aan.
Meaghan
Sint-andries
Nieuw
Ikzelf ben vegetariër en half vegan dus weet wel een en ander van leren hoe je op creatieve manieren je eten kunt bereiden en maak ook regelmatig vlees en visgerechten voor familie. Daarnaast ben ik ook bezig met het schrijven van een eigen kookbo...
Louise
Assebroek
Nieuw
Ik kan basiskoken
Aanbieden, samen nieuwe recepten uitproberen. Zelf kook ik heel graag wanneer er tijd voor is.
Alles vertrekt vanuit de basiskennis.
Célie
Sint-andries
Nieuw
Ik studeerde af aan Hotel en- toerismeschool Spermalie met het diploma restaurant-keuken met een 7de specialisatiejaar hotelonthaal.
Ik kon van mijn hobby mijn job maken en sta dagelijks in de keuken!