Hallo allemaal, met mijn studies heb ik in de zorg gestaan en heb ik dus heel veel kooklessen meegekregen. Ook ben ik iemand die heel graag elke seconde van de dag staat te koken en te bakken, dus ik kan wel zeggen dat het een grote passie voor me...
Koken met Anne-Marie was voor ieder van ons een verrijking. Proficiat.
Luc, 5 maanden geleden
Gregory
Cours de cuisine pour 3 personnes
Gregory a été super! On a passé 1 moment convivial et savoureux. Je referai appel à lui sans hésiter
Camille, 11 maanden geleden
Juliette
cuisine de tous les jours
De les zelf was geweldig. Het enige minpunt is dat we specifiek vroegen naar een les voor dagelijks koken van bij ons en dat ze uiteindelijk enkel asiatisch aanbood, in tegenstelling tot haar profiel. Maar verder alles uitmuntend
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve kookleraars in Sint-laureins-berchem
Nicolas
Dilbeek
Nieuw
Ik kook al 5 jaar bijna elke avond zelf dus heb toch wat ervaring. Mijn specialiteit is de Italiaanse keuken maar dit sluit niet uit dat ik geen ervaring heb in de andere culturen. Laat maar weten waarmee ik kan helpen!
Doris
Halle (Brabant)
Nieuw
Sinds mijn kindertijd heb ik altijd al graag gekookt, vooral samen met mijn mama. Die tijd in de keuken heeft mijn liefde voor voedsel alleen maar aangewakkerd. Ik heb een ware passie voor koken en experimenteer graag met nieuwe smaken en gerechte...
Mila
Dworp
Nieuw
Ik ben zeer creatief met ingrediënten zonder recepten. Ik koog snel en lekker. Zowel kinderen als volwassenen zijn gek op mijn creaties. Er is altijd ruimte voor andere culturen.
Florence
Sint-gillis
Nieuw
Ik ben afgestuurd in de richting keuken-restaurant en gespecialiseerd in keuken.
Ik heb ongeveer 5 jaar de ervaring met koken op school thuis en op stage/werk. Ik ben zelf geen pro omdat ik deze vaardigheid niet elke dag en op werk beoefent. Maar...
Jens
Liedekerke
Nieuw
Koken is al jaren een passie. Zowel de 'Dagelijkste kost' als feestelijke gerechten passeren hier de revue. Daarnaast heb ik een opleiding 'Bakkerij en Banketbakkerij' gevolgd, dus patisserie, taarten, broden kennen voor mij geen geheimen!