Partners

Hubo

Hubo is een 100% Belgische organisatie verspreid over heel het land. Hubo richt zich op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment merkproducten. Hun winkelaanbod telt immers zo'n 25.000 doe-het-zelf artikelen en aanverwanten voor in en rond het huis.

De bereikbaarheid, het ruime assortiment, de prima prijs/kwaliteitverhouding en de overzichtelijke winkelinrichting maken van Hubo een uitverkoren trekpleister voor de doe-het-zelver.

Ook online is Hubo een sterke speler. Hun E-shop werd meermaals uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie Bouwmarkten.

Batibouw Plus

Batibouw Plus is de specialist in het samenbrengen van particulieren en vakmannen op het Internet. Ontvang tot 5 vrijblijvende offertes voor alle type werken. Vraag uw offertes voor bouwwerken

life Quality Services

LIFE QUALITY SERVICES : uw persoonlijke dienstverlener voor de gewenste levenskwaliteit en service op mensenmaat. Life Quality Services is een coördinerende dienstverlening die adviseert en ondersteunt bij persoonlijke en financiële administratie, thuisverpleging, huishoudelijke hulp, tuinonderhoud, vervoerservice en andere comfortservices.

Meer info op de website www.lifequalityservices.be

Ezilize.be

Ezilize.be is een webportaal dat huurders en eigenaren de mogelijkheid biedt om een artikel te huren of verhuren.

Codepromotion.be

Kortingbelgie.be - Promotiecodes en kortingen in België

Wilt u ook één van onze partners worden? Niets is eenvoudiger, stuur ons gewoon uw aanvraag per e-mail!

Word partner