We zijn er ons van bewust hoe belangrijk het is om u maximale veiligheid te bieden, vooral wanneer u internet gebruikt en tevens betalingen online uitvoert. Daarom stelt het ListMinut-team alles in het werk om de veiligheid en het gebruik van de website optimaal te verzekeren.

Eerst en vooral uw persoonlijke gegevens: we verzamelen deze informatie om de kwaliteit van de diensten nog te verbeteren en het gebruik van het platform onder optimale omstandigheden te laten verlopen (toegang tot e-mails, locatiefunctie, enz.). De verwerking van uw persoonlijke gegevens gebeurt in overeenstemming met de Wet op de Privacy .

Gezien alle betalingen online gebeuren, is het voor ons essentieel om u een volledig beveiligde oplossing aan te bieden. Daarom betaalt u pas na de uitvoering van de dienst en gebeurt de betaling volledig via ListMinut. Zo komt er bij de uitvoering van de dienst geen contant geld te pas.

De betalingen gebeuren via gespecialiseerde instellingen die u via een eenvoudige en beveiligde weg toelaten om transacties op ListMinut.be uit te voeren. U kunt ofwel met Visa of Mastercard betalen, dankzij onze partner Stripe ofwel met een klassieke debetkaart (ING, Belfius, Fortis, KBC …)

Meer nog, via SSL (Secure Sockets Layer) en een beveiligde server (https) beschermen wij uw betalingsgegevens wanneer ze op het internet naar ons worden verzonden. SSL codeert de betalingsgegevens zodat ze niet door derden kunnen worden onderschept. Ook de Europese wetgeving betreffende de online betalingen leven we na, we voldoen zelfs aan de certificering « PCI-DSS compliance ». Hierdoor kunnen we verzekeren dat uw betalingsgegevens altijd beschermd zijn en er geen enkel risico bestaat dat malafide personen uw bankgegevens zouden onderscheppen.

Nog een belangrijk aspect van uw veiligheid betreft ons verzekeringssysteem. Deze verzekering dekt eventuele risico’s bij de uitvoering van een dienst door een dienstverlener die deel uitmaakt van de ListMinut-gemeenschap.

Made with love in Belgium
De website is volledig in België ontworpen, ook het supportsysteem is bij ListMinut.