14 jobs om taalles te geven in Dilbeek

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.250 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Taalles geven in Dilbeek

 • Spaans voor beginner met moedertaal Nederlands
  Graag had ik geweten of er mensen aanwezig zijn die ook privélessen Spaans geven maar dit vanuit het Nederlands. Mijn moedertaal is Nederlands en...
 • Spaans voor beginner
  Les buitenshuis, meerdere uren per week. Beginner, heb onlinecursussen maar regelmaat en motivatie is wat ik mis, dit terwijl het echt nodig is d...
 • Engels leren om Stewardess te worden
  Ik moet een goed niveau van Engels onder de knie krijgen, om ervoor te zorgen dat ik slaag op mijn sollicitatie als Cabin Crew Member.
 • Frans leren
  Hallo, Ik zou graag een offerte van vrouwelijke docent willen krijgen, zodat m'n vriend niet jaloers word😅 De bedoeling is om bij mij thuis bas...
 • Bijles Frans
  Mijn zoon Florian kan hulp gebruiken voor Frans. Is er iemand in de buurt van Schepdaal (1703) die hem hierbij kan helpen ?
 • Zinsontleding
  thuis les geven 1 maal per week,liefst op zaterdag niveau 3de middelbaar economie-moderne talen
 • Bijles Frans
  Ik ben op zoek naar iemand om mijn zoon die in het 2de jaar ASO zit, bijles Frans te geven. Ik had graag meer informatie gekregen i.v.m. aanpak v...
 • Bijles Nederlands in Dilbeek (1700)
  Hulp voor begrijpen lezen teksten opstellen. Derde leerjaar middelbare onderwijs .
 • Bijles Engels in Dilbeek (1700)
  Ik zit in het 4de middelbaar en heb moeite met engels.
 • Bijles in Dilbeek (1700)
  Ik zit in het 4de middelbaar en heb moeite met engels.
 • Bijles Engels in Ternat (1740)
  Ik ben een meisje van 14 jaar en ik zit in Sint- Jozef in Ternat. Ik volg de richting Economie talen. Ik leer veel voor Engels maar toch zijn er s...
 • Bijles Frans in Itterbeek (1701)
  Beste Ik ben een student Communicatiemanagement van de Erasmushogeschool in Brussel. Ik zit in het eerste jaar en ik ben vorig jaar afgestudeer...
 • Bijles Frans in Schepdaal (1703)
  Omwille van echtscheiding, verblijft mijn zoon 1 week in Schepdaal en 1 week in Ternat. Door schoolverandering van don bosco groot-bijgaarden naar...
 • Bijles Nederlands in Dilbeek (1700)
  Il wil graag mijn nederlands verbeteren ( grammatica en spreken).
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Taalles geven in Dilbeek? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.250 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.250 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze taaldocenten zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 627 klanten

Populaire jobs voor taaldocenten in Dilbeek

Taalles geven in Dilbeek, Job als taaldocent in Dilbeek, Taalles geven in Dilbeek als bijverdienste,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!