12 jobs om taalles te geven in Steenhuize-wijnhuize

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Taalles geven in Steenhuize-wijnhuize

 • Bijwerken Frans
  Ik ben op zoek naar iemand die het Frans van mijn zoon wil bijwerken, maar niet op een te schoolse manier. Hij gaat nu in september naar het derde...
 • Bijles Frans
  Beste Mijn zoon zit in het 6de leerjaar. Victor had het voor corona net iets moeilijker met Frans, maar nu is zijn kennis er zeker niet beter ...
 • Gezocht bijles Frans
  Ik ben opzoek naar iemand die mij bijles Frans kan geven. Thuis of op verplaatsing maakt niet uit, wel liefst regio Zottegem. Ik doe leercontra...
 • Nederlands controleren bij verslagen
  Ik studeer Lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie. Hierbij moeten wij veel stages lopen en hierbij steeds verslagen schrijven, ik heb dyslex...
 • Bijles
  T gaat om 2 jongens va' 11jaar 5e leerjaar en 13j 1e middelbaar mvg
 • Bijles Frans gezocht voor zoon in derde middelbaar ASO
  Kan bij ons thuis maar ook bij lesgever.
 • Bijles Frans
  5e jaar TSO
 • Bijles Frans voor 1e & 2e secundair
  Bijles Frans voor 1e en 2e middelbaar, graag thuis, 1x week
 • Bijles Frans
  1e en 2e middelbaar
 • Franse bijles
  Ik ben zopas gestart in een onderneming waar de Franse taal kennen een noodzaak is.
 • bijles Frans
  Graag tweewekelijkse bijles bij dochter van 14 die in de richting wetenschappen -wiskunde zit. Liefst bij ons thuis bijles geven.
 • Bijles Nederlands in Strijpen (9620)
  Goeiemorgen, Mijn vriendin Rita komt uit Peru en zoekt om les Nederlands te volgen één avond per week. Kan u me hierover contacteren aub ...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Taalles geven in Steenhuize-wijnhuize? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze taaldocenten zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.98/5 door 928 klanten

Populaire jobs voor taaldocenten in Steenhuize-wijnhuize

Taalles geven in Steenhuize-wijnhuize, Job als taaldocent in Steenhuize-wijnhuize, Taalles geven in Steenhuize-wijnhuize als bijverdienste,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!