Een team tot uw dienst

ListMinut, een enthousiast en sterk team, dat naar u luistert. U vindt hieronder de harde kern die dag na dag bijdraagt tot het succes van ListMinut.

Jonathan - Co-founder & CEO

Zijn duidelijke visie en charisma werken aanstekelijk en inspirerend. Jonathan ziet toe op de financiën en vertegenwoordigt de onderneming. Een pientere geest die zin heeft voor perfectie en niets aan zijn lot overlaat.

Christophe - Co-founder & COO

Zijn goed humeur en zijn sterke ploeggeest maken van Christophe een spilfiguur in de onderneming. Hij is operationeel en marketing verantwoordelijke van ListMinut. Met een goede dosis doorzettingsvermogen zorgt hij ervoor dat de doelstellingen van ListMinut strikt worden uitgevoerd.

Sébastien - Co-founder & CTO

Zijn kennis en ervaring als informaticus zijn een onmiskenbare troef. Sébastien analyseert, test en ontwikkelt het volledige platform. Hij is bijzonder efficiënt in het oplossen van allerhande vragen i.v.m. informatica.

Alison - Operations Manager

Ze is leuk in de omgang en altijd goed gehumeurd. Daarom is Alison niet meer weg te denken in ons team. Ze waakt over het welzijn van onze gebruikers, voelt zich betrokken en spaart geen moeite om het onze ListMinut-dienstverleners aangenaam te maken.

Phil - Customer Happiness Officer

Zijn genereuze aanpak en dynamisme zijn twee van zijn vele kwaliteiten. Phil is vrijgevig en mensen gelukkig maken is voor hem hoofdzaak. Deze teamplayer verwent onze klanten als geen ander.

Nicolas - Mobile App developer

Nicolas is een jonge informatica-duizendpoot die als de rechterhand van Sébastien tal van nieuwe challenges zal opnemen. Hij zal ongetwijfeld voor verrassingen zorgen en vooral ListMinut nóg klantvriendelijker maken!

Lien - Operations Coordinator

Sympatiek en attent. Lien is de contactpersoon voor alle Nederlandstalige dienstverleners van ListMinut! Het oudste teamlid maar boordevol met energie! Ik daag je uit om haar te volgen, al was het maar voor één dag!

Elisabeth - Customer Happiness Officer

Elisabeth zorgt ervoor dat elke (Nederlandstalige) klant als koning(in) behandeld wordt! Ze zoekt, vrolijk en opgewekt, naar de beste oplossing op maat. Elisabeth is dan ook een uitzonderlijke Customer Happiness Officer!

Sébastien - Designer & front-end developer

hij lijkt verlegen maar is een visuele expert! In een hand omdraai, zal hij de website van ListMinut veranderen in de beste website dat u ooit gezien hebt! Zijn goed humeur, glimlach en zijn innovatieve manier van denken maken hem een echte aanwinst voor het team.

Géraldine - Growth Marketeer

Géraldine is vastberaden om ListMinut bekend te maken! En wanneer zij een doel heeft... mag je er op rekenen dat ze het bereikt! Géraldine wordt de rechterhand van Christophe voor al wat met marketing heeft te maken!

Guillaume - Product owner

Dankzij zijn jarenlange ervaring op vlak van gebruikersbeleving, zal Guillaume erg snel ons platform nog gebruiksvriendelijker maken. Zijn goed humeur en koelbloedigheid maken van hem een onmisbaar lid van ons team. We zouden niet meer zonder hem kunnen!

Vincent - Back-end developer

Vol energie en erg gemotiveerd, versterkt Vincent ons team van super-ontwikkelaars. Dankzij zijn internationale ervaring in verschillende sectoren, zal Vincent aangepaste oplossingen vinden voor al onze toekomstige ontwikkelingsuitdagingen!

Mélissa - Office Manager

Aandachtig en zachtaardig, maar ook zo kordaat als nodig, waakt Mélissa over het welzijn van het ListMinut-team! Val niet achterover als je haar 4 verschillende talen in één zin hoort praten. Onze Office Manager zet zich graag ten volle in zodat het team een geoliede machine is!