Getalenteerde traiteurs voor intieme diners tot uitgebreide buffetten: gepersonaliseerde menu's met verse, seizoensgebonden ingrediënten voor elke gelegenheid!
Sinds mijn 16jaar werkzaam in slagerij/traiteur. Slager van beroep, met basis koksopleiding en voornamelijk ervaring met grote evenementen en barbecueën voor grotere groepen
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve traiteurs aan huis in Grimminge
Fabrice
Outer
Nieuw
Ik een hobbykok en door veel te reizen heb ik allerlei kookunsten geleerd. Van frisse salades tot warme gebakjes. Ik kan helpen koken, BBQ eventueel.
Petrouschka
Appelterre-eichem
Nieuw
Als zelfstandige in bij beroep, sta ik jou met veel plezier bij op jouw feest! Specialisatie in dessertenbuffet, en de algemene organisatie en inkleding van jouw (thema)feest.
Jodie
Herzele
Nieuw
Reeds van 15-jarige leeftijd al bezig in we horeca, meer specifiek in de keuken. In staat om een feest te leiden, babyborrel te organiseren, zowel ervaring in bediening als in de keuken.
Kimberly
Sint-martens-lierde
Nieuw
Het bakkerstalent werd van generatie op generatie overgedragen en is een pure passie. Organiseert u een feestje of eender welke gelegenheid en zoekt u iemand om verzorgde patisserie aan te leveren? Van crème au beurre tot croquembouche en zelfgema...
Erika
Haaltert
Nieuw
Als flexijob heb ik 4jaar in een traiteur gestaan zowel keuken als opdienen, afruimen, afwas,...
Handen uit de mouwen steken schrikt mij totaal niet af.
Anouk
Aaigem
Nieuw
Ik heb hotelschool gedaan en heb heel wat ervaring in de keuken alsook de bediening van de zaal. Met de juiste uitleg kan ik zeker en vast mijn plan trekken!
Kimberley
Geraardsbergen
Nieuw
Ik kook enorm graag! Alleen is het geen hoogstaand niveau. Spaghetti, stoofvlees, kip, mosseltjes, varkenshaasje, kalkoen... de dag dagelijkse maaltijden. Maar ook bbq, buffetten of grote eetfestijnen mogelijk.
Janko
Haaltert
Nieuw
Ik ben reeds afgestudeerd als bakker, patissier, chocolatier, ijsbereider en suikerbewerker. Ik volgde deze studie in het secundair onderwijs en beschik dus over ervaring en enige capaciteiten in deze branche.
Pieter
Herzele
Nieuw
Voor groepen tot maximum 50 man kan ik heerlijke gerechten koken met eerlijke producten.
Vooral eigen teelt, lokaal, seizoensgebonden, wildpluk.
Vegetarisch of vegan maar "eerlijk" vlees kan ook.
Uitgesproken, eerder ongekende smaken in simpele...
Steven
Herzele
Nieuw
Steven, u Top Chef op Sterrenniveau.
Organiseert u een leuk gelegenheid waarbij u en uw gasten wil verrassen met een top etentje. Je wilt dit een persoonlijke elegantie? Op deze manier kan je op een intieme manier genieten van verrassende gerech...
Populaire dienstaanvragen
Catering aan huis, menu traiteur, bbq traiteur, buffet traiteur, traiteurdienst event, traiteur nieuwjaar,…