Getalenteerde traiteurs voor intieme diners tot uitgebreide buffetten: gepersonaliseerde menu's met verse, seizoensgebonden ingrediënten voor elke gelegenheid!
Ik hou ervan om voor mensen te koken, brunchen/ lunchen te organiseren voor de vrienden, tapasplanken te maken zodat we tijdens het feestje kunnen genieten van heerlijk eten zonder al te veel werk te hebben als de gasten er zijn..
Ik ben Hanz, 31 jaar, met reeds 7 jaar ervaring in horeca (Resto & café)... Dit uitsluitend in de zaal en achter de bar. Als u een gemotiveerde en ervaren barman/ober nodig hebt, aarzel dan niet om me te contacteren. Ik beschik over eigen vervoer....
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve traiteurs aan huis in Mendonk
Michiel
Wachtebeke
Nieuw
Ik heb al vijf jaar een pizza restaurant in de zomermaanden, een soort pop-up waar ik mezelf kan uitleven. Daarnaast heb ik al meerdere feestjes voorzien van heerlijke hapjes en pizza’s.
Pepijn
Zelzate
Nieuw
Hey ik ben Pepijn
Ik werk soms in de keuken in een restaurant of bij de catering van mijn vader maar die hebben wat vast personeel waardoor ik maar sporadisch gevraagd word ik zoek wat meer te kunen werken ik kan op woensdagmiddagen vrijdagavond...
Jolien
Lochristi
Nieuw
Eén van mijn passies is koken en bakken. Voor feestjes tot en met 15 personen sta ik met veel plezier een hele dag in de keuken, zodat u gezellig bij uw gasten kunt zitten. Zowel hapjes, voor-, hoofdgerechten als desserts zijn geen probleem. Ik ka...
Kim
Oostakker
Nieuw
Hey, ik ben Kim. Ik heb jarenlange ervaring in de horeca. Zowel in de keuken als aan de bar en in de zaal. Ik heb ook geregeld in de keuken gewerkt tijdens grote evenementen. Ik geef daarnaast ook reeds 10 jaar kookles.
Ik hou van een gezonde ve...
Wim
Sint-amandsberg
Nieuw
Heb reeds in de grootkeuken gewerkt. Koken is mijn hobby. Sociaal aspect is eveneens van groot belang. Ook werken onder een zekere stress geeft mij voldoening
Melissa
Gent
Nieuw
Heel wat horeca ervaring afgelopen jaren. Zowel bar bediening als mensen bedienen met eten. Ik ben een zeer enthousiaste werkkracht waar je op kan rekenen
Christiaan
Evergem
Nieuw
Ik heb al ervaring in de horeca al van mijn 18 jaar.Heb al op trouwfeesten ,banketten,communiefeesten,walken diners,brasseries en restaurants gewerkt.Kan vlot drie borden dragen op een hand en bier tappen.Daar ik in vervroegd pensioen al ben heb i...
Sarah
Sint-amandsberg
Nieuw
Wenst u graag een brunch, high-tea of tapas-namiddag te organiseren bij u thuis? Ik neem het graag van u over in de keuken! Dit tot max. 20 personen.
Laura
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik geef workshops, vooral leren maken van gezonde tussendoortjes en dit is heel fijn om te doen! Ik leer mensen om alternatieve ingrediënten te gebruiken, iets anders dan de traiditionele ingrediënten zoals bloem eieren en suiker..
Jan
Sint-amandsberg
Nieuw
Koks diploma gehazld in avondschool, gekookt voor groepen tot 20 man, eenvoydige en gesraffineerde menu's, in overleg, ook buffet, barbeque, enz. (Als chef of als jou assistent)
Hector
Sint-amandsberg
Nieuw
Ondertussen heb ik redelijk wat ervaring in de horeca sector als afwasser, bediener en mee geholpen in wat evenementen en festivals.
Marnix
Mariakerke
Nieuw
40 jaar horeca achter de rug, zowel van evenementen als van receptie tot en mat traiteur heb trouwens ook nog een evenementen bureau gehad waar redelijk veel verplaatsingen aan verbonden waren.
Populaire dienstaanvragen
Catering aan huis, menu traiteur, bbq traiteur, buffet traiteur, traiteurdienst event, traiteur nieuwjaar,…