Getalenteerde traiteurs voor intieme diners tot uitgebreide buffetten: gepersonaliseerde menu's met verse, seizoensgebonden ingrediënten voor elke gelegenheid!
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve traiteurs aan huis in Ophasselt
Pieter
Herzele
Nieuw
Voor groepen tot maximum 50 man kan ik heerlijke gerechten koken met eerlijke producten.
Vooral eigen teelt, lokaal, seizoensgebonden, wildpluk.
Vegetarisch of vegan maar "eerlijk" vlees kan ook.
Uitgesproken, eerder ongekende smaken in simpele...
Patrick
Zottegem
Nieuw
In hoogseizoen werk ik ieder weekend als traiteur bij een keurslager. Ook gespecialiseerd in buffetten, bbq en banketten, en dit gedurende de laatste 6 jaar. Flexibel in uren…
Benjamin
Zottegem
Nieuw
Met mijn Smulbusje kan ik elke leeftijdsgroep voorzien van iets lekkers! Neem een kijkje op de FB Pagina van Smulbusje België ;)
Matthias
Herzele
Nieuw
Ik heb 2 foodtrucks die jouw feest kunnen opfleuren. Ben je liever zelf aanwezig op je feest en heb je geen zin om voor je gasten te koken en achteraf met de afwas en opkuis te zitten? Dan help ik je hierbij graag verder!
Steven
Herzele
Nieuw
Steven, u Top Chef op Sterrenniveau.
Organiseert u een leuk gelegenheid waarbij u en uw gasten wil verrassen met een top etentje. Je wilt dit een persoonlijke elegantie? Op deze manier kan je op een intieme manier genieten van verrassende gerech...
Fabrice
Outer
Nieuw
Ik een hobbykok en door veel te reizen heb ik allerlei kookunsten geleerd. Van frisse salades tot warme gebakjes. Ik kan helpen koken, BBQ eventueel.
Anouk
Aaigem
Nieuw
Ik heb hotelschool gedaan en heb heel wat ervaring in de keuken alsook de bediening van de zaal. Met de juiste uitleg kan ik zeker en vast mijn plan trekken!
Femke
Herzele
Nieuw
Ik heb reeds meer dan 7jaar ervaring in de horeca en heb al in verschillende horecazaken gewerkt. Ik ben zeer stressbestendig en weet hoe ik moet optreden in moeilijke situaties.
Stefaan
Zottegem
Nieuw
Koken voor ander mensen heb ik altijd al graag gedaan. Hier bij wil ik zeker mijn hulp in geven en helpen waar ik kan want koken is zo fijn en leuk dat het een hobby is
Gert
Geraardsbergen
Nieuw
Sinds mijn 16jaar werkzaam in slagerij/traiteur. Slager van beroep, met basis koksopleiding en voornamelijk ervaring met grote evenementen en barbecueën voor grotere groepen
Vanessa
Brakel
Nieuw
Ik ben op zoek naar een horeca baantje, het liefst iets waar ik totaal zelfstandig kan in werken. Zoals een broodjes zaak, of eventueel als afwashulp of dergelijke.
Kimberley
Geraardsbergen
Nieuw
Ik kook enorm graag! Alleen is het geen hoogstaand niveau. Spaghetti, stoofvlees, kip, mosseltjes, varkenshaasje, kalkoen... de dag dagelijkse maaltijden. Maar ook bbq, buffetten of grote eetfestijnen mogelijk.
Populaire dienstaanvragen
Catering aan huis, menu traiteur, bbq traiteur, buffet traiteur, traiteurdienst event, traiteur nieuwjaar,…