Een gemeenschap gebaseerd op vertrouwen

ListMinut telt meer dan 100.000 gebruikers. Wij vormen een Belgische gemeenschap die elke dag groeit. Van een klusser tot babysitter, wie u ook zoekt: u zal via ons een geschikte, betrouwbare persoon vinden.

Geselecteerde dienstverleners die we persoonlijk ontmoeten

We ontmoeten en selecteren onze dienstverleners, om zo de betrouwbaarheid van onze gemeenschap te kunnen garanderen. De dienstverleners zijn onderverdeeld in ervaringsniveaus, gaande van « Beginner » tot « Ambassadeur ».

Ontdek de verschillende ervaringsniveaus.

Alle diensten zijn verzekerd

Er kan altijd iets mislopen. Daarom zijn alle diensten bij ListMinut gedekt door een lichamelijke en materiële verzekering. Maak u dus geen zorgen!

Ontdek hoe u beschermd bent

Erg tevreden gebruikers

Met een tevredenheidsgraad van 98%, zijn onze klanten enorm tevreden over ListMinut! Ontdek hier wat andere Belgen ervan vinden:

• Nadia P.: « Ik ben erg blij dat ik deze site toevallig ontdekt heb! Zeer goede service, ik raad het echt iedereen aan! »

• Martine D.: « Een zeer nuttige site om de juiste mensen te vinden. Snel, efficiënt, betrouwbaar en een eenvoudige manier om te betalen. »

Ontdek andere getuigenissen.

Een team dat naar u luistert

Met een dynamisch team van 10 personen staan we altijd voor u klaar. Gevestigd in België, met nabijheid en beschikbaarheid als kernwaarden.

Contacteer ons!