Met het volste vertrouwen.

Treed toe tot de grootste gemeenschap van België.

Vertrouwen is één van de belangrijkste parameters voor het gebruik van internetdiensten. « Vertrouwen is de munteenheid van de 21ste eeuw » zegt Rachel Botsman, specialiste in de internetgemeenschappen. ListMinut biedt u zoveel mogelijk middelen aan om u een gevoel van betrouwbaarheid op te bouwen, vóór, tijdens en na de uitvoering van de dienst.

Momenteel telt ListMinut al meer dan 34185 ingeschreven dienstverleners die deel uitmaken van onze gemeenschap die overal in België toegankelijk is. Dankzij de duizenden evaluaties op de website hebt u toegang tot alle opmerkingen over de dienstverleners.


« Vertrouwen is de munteenheid van de 21ste eeuw. »

Vooraleer u uw dienstverlener kiest onder de kandidaten die zich hebben aangeboden, kunt u toegang vragen tot hun volledig profiel. Zo heeft u toegang tot de volgende informatie: profiel, biografie, laatst uitgevoerde diensten, evaluaties, enz.

U kunt ook te weten komen of ons team deze persoon heeft gevalideerd. Indien dit het geval is, zijn het telefoonnummer, de bankgegevens en de gegevens van de identiteitskaart gecontroleerd. Daarnaast hebben we een systeem ontwikkeld met een betrouwbaarheidsscore waardoor u snel alle dienstverleners kunt vergelijken. Deze score is gebaseerd op door deze persoon verschafte informatie en ook op de kwaliteit van zijn/haar uitgevoerde diensten.


Na de uitvoering van de dienst heeft ook u de mogelijkheid om uw mening te geven over de kwaliteit van de dienst. De andere gebruikers kunnen dan met deze informatie rekening houden. Kortom, het is dankzij uw feedback en uw transparantie dat wij een vertrouwensgemeenschap kunnen opbouwen!

Via de betrouwbaarheidsscore/badge kunt u de dienstverleners vergelijken op een schaal van 0 tot 1000.