Tuinonderhoud in België: 2.519 tuiniers

Doe net zoals onze 100.000 gebruikers GRATIS voorstellen aanvragen
Hoe werkt het?
1 Beschrijf uw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel uw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Uw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in uw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies uw dienstverlener
Selecteer uw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.

Vertrouw een tuinier in uw buurt! Wij ontmoeten en selecteren hen.

Tuinonderhoud: geëvalueerd met 4.87 door 8.945 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud, tuinier gezocht, tuinaanleg, hovenier gezocht, tuinieren, groenafval opruimen,…

GRATIS voorstellen aanvragen*

*Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kiest u vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat u het meest geschikt lijkt.

ListMinut, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek ListMinut in een video
De video zien

Zij raden ListMinut aan...

kappotte haag

“ correct , do-it person, houd zich aan de afgesproken tijdstippen , kent zijn vak ” Geplaatst sinds 4 dagen

tuinonderhoud

“ Het is de eerste maal dat ik het gebruik en tot hier toe koopt alles zeer vlot ”

tuinafval opruimen en wegbrengen naar groencompost

“ degelijke dienstaanbiedingen die de mogelijkheid bieden om met betaalbare prijzen geholpen te worden voor allerlei klussen.zonder lang te moeten wachten ”

Al de diensten zijn verzekerd door

Op zoek naar een tuinman? 

Het gras is altijd groener aan de overkant bij uw buurman? U heeft een grote tuin maar u heeft geen zin, geen tijd of u heeft niet zo’n groene vingers om uw tuin moet onderhouden? 

U wilt uw tuin opnieuw aanleggen, maar u weet niet goed waar te beginnen? U wilt een nieuw terras bouwen, misschien een vijver? 

In uw tuin staan er verschillende bomen of heggen die gesnoeid moeten worden? U wilt deze klus liever aan een ervaren tuinman overlaten? Op ListMinut staan tal van tuinmannen klaar om u te helpen met uw tuinonderhoud. U kunt op ListMinut een overzicht vinden van alle beschikbare tuinaannemers in uw buurt. 

 

Snel een ervaren hovenier vinden? 

U wilt uw tuin spik en span maken voor de lente om optimaal te kunnen genieten deze zomer? Of u wilt uw tuin klaarmaken voor de winter? Er moeten bomen gesnoeid worden of net nieuwe hagen geplant worden?  Via ListMinut vindt u alle beschikbare tuinmannen in uw buurt. U plaatst een dienstaanvraag op het platform ListMinut en binnen de 24u ontvangt u meerdere prijsoffertes. U beslist dan welke tuinman het best geschikt is voor uw tuinwerken. Dit kan u bepalen op basis van de meerdere evaluaties die vorige klanten hebben geschreven en ook op basis van de offerte. Op ListMinut vindt u altijd de geschikte tuinman die overeenkomt met uw verwachtingen. 
 

Hoeveel kost zo’n tuinonderhoud? 

De kosten van een tuinonderhoud kunnen variëren naargelang de oppervlakte van uw  tuin en  natuurlijk ook uw wensen. Gaat het enkel om een goede snoeibeurt voor uw haag of gaat het om een complete tuinontwerp en tuinaanleg, met een nieuw terras en vijver? De kosten hangen dus af van wat u graag zou willen. 

U wilt een tuinaannemer inschakelen voor tuinonderhoud, tuinontwerp of tuinaanleg? Maar u wordt afgeschrikt van het prijskaartje dat een tuinaanleg kan kosten. Kosten van tuinonderhoud kunnen snel oplopen. Na het plaatsen van uw dienstaanvraag op ListMinut,  krijgt u binnen de 24u meerdere offertes van verschillende tuinaannemers bij u in uw buurt. U kriijgt dus een duidelijk overzicht van de  prijzen van meerdere tuinaannemers. Door de verschillende tuinaannemers met elkaar  te vergelijken, vindt u het bod dat het beste bij u past. Een handige tip om een tuinman te kiezen, is kijken naar zijn stijl. Het is altijd goed om te vragen naar vorige klanten of ontwerpen om te zien of zijn stijl bij uw stijl past. Zo zijn er geen verrassingen! 

U kiest dus zelf welke tuinaannemer de geschikte tuinman is voor uw project en budget!  

 

Wat kan een tuinaannemer zoal doen?

Voor welke tuinwerken kunt u een tuinman inschakelen? Tuinaannemers hebben een ruim assortiment aan wat ze allemaal kunnen doen. U  kunt  een tuinman inzetten voor zo goed als alle zaken die met uw tuin te maken hebben. U  heeft niet zo’n groene vingers? Of gewoonweg geen zin om uw tuin te onderhouden? Of u weet niet goed hoe u aan tuinonderhoud moet beginnen? Een tuinman  inschakelen is daarom een goede zet. Tuinmannen kunnen  u het beste  advies geven: aan welke kant van uw tuin uw nieuw terras aanleggen, welke plant of struik waar in de tuin plaatsen. Het professioneel advies van een tuinaannemer is zeer waardevol. 

U kunt een tuinaannemer inschakelen voor tuinonderhoud. Na het selecteren van een tuinman via het platform ListMinut en het te zijn overeengekomen van een prijs, komt de tuinman langs en maakt hij uw tuin weer op orde. Dit kan inhouden dat de hovenier uw gras maait, uw bomen of struiken snoeit. Maar een tuinman kan ook zo veel meer. U kan ook beroep doen op één van onze ListMinut-tuinaannemers voor een tuinontwerp of tuinaanleg. Ze zullen u helpen met een tuinontwerp van A tot Z. 

Verdere werkzaamheden van een tuinman kunnen boomverzorging zijn, maar ook tuinadvies geven of een beplantingsplan samen opstellen. 

 

Hoe vaak moet ik mijn tuin onderhouden?

Een tuin onderhouden is niet altijd een gemakkelijk karweitje, of het nu een kleine stadstuin of een grote tuin is. Het neemt tijd in, het kan ook geld kosten als u de juiste gereedschappen moet aankopen. Daarom is het vaak handig om een deskundige  tuinman in te schakelen. U hoeft dan zelf niet de handen uit de mouwen steken en het werk wordt ook nog eens goed  uitgevoerd door een ervaren tuinaannemer. 

Maar hoe vaak moet u een tuinman inschakelen? Elke lente? Voor elke winter? Om de twee jaar? 

De een kiest ervoor om elke week zijn tuin te onderhouden, de andere om de drie maanden of zelfs langer. Eén gouden regel: een regelmatige tuinonderhoud zorgt  voor een dagelijks genot.  Eenmaal de eerste warme zonnestralen beginnen te schijnen in de lente,  willen we de tuin weer in. Na een lange winter, heeft uw tuin wat extra liefde en een goede onderhoudsbeurt nodig. Onkruid, dode planten, groene mos op uw terras. Daarom is een tuinonderhoud doorheen het hele jaar optimaal om zo met volle teugen van uw tuin te kunnen genieten. U kunt misschien kleine werkzaamheden zoals het  onkruid verwijderen of het terras onderhouden zelf doen, maar een ervaren tuinman zal dit met alle plezier voor u doen. Neem snel een kijkje op ListMinut en bekijk  alle beschikbare tuinmannen in uw buurt. Zij hebben de nodige ervaring en kennis qua tuinonderhoud en weten precies hoe ze uw tuin het beste kunnen onderhouden. 

Wil u uw diensten aanbieden op ListMinut?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud

De laatste aanvragen in de categorie tuin

aarde en groenafval verwijderen - TUIN WERKZAAMHEDEN - Onderhoud tuin kantoor - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Bladeren oprapen - Gras maaien 2x per maand - tuinhulp student - Harken, opkuis onkruid tussen de planten - Tuinier gezocht voor opschonen tuin - Tuinman gezocht - Zware tuinwerken - We zoeken een tuin voor 2 wekelijks onderhoud - Tuin onderhoud (snoeiwerk, onkruid, hakselen...) - tuin en andere klusjes doen - Tuinwerker - Tuinman gezocht! - tuinonderhoud op regelmatige basis (6) - Tuinwerkzaamheden - Grond omploegen/frezen - onderhoud tuin ongeveer 100 m2 - Lente start tuin - Diverse tuinklusjes - grondig verwijderen wildgroei onkruid. - MAAIEN MET DE BOSMAAIER (3) - vaste tuinman voor om de 14 dagen - Schoffelen, grasmaaien etc - aangetaste planten - tuinman - Boomgaard (2) - Onderhoud tuin - Graszoden leggen 30m2 - Power clean terrace and trim a high ivy - Beregening plaatsen - Ongeveer 100 vierkante meter klinkers leggen - Bramen en haag - tuinonderhoud - Tuinonderhoud (2) - Tuinonderhoud (2) - klein onderhoud van tuin en verhardingen - Grote struik volledig snoeien-kort zetten - Tuinman/hulp (19)

Aan het laden