traiteur aan huis Kortrijk

Ontdek talentvolle traiteurs aan huis in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie traiteurs in de buurt van Kortrijk

Traiteur aan huis in Kortrijk (8500) - Stephanie
Stephanie
Kortrijk
Nieuw
Dag dag! Heeft u hulp nodig? Geen tijd om de dingen die blijven liggen zelf aan te pakken? Een drukke job en nog zoveel die gebeuren moet? Graag steek ik de handen uit de mouwen bij eender welke taak die u mij toevertrouwd. Ikzelf werk in de hulpverlening, maar verruim graag mijn ervaring. Plus, een extraatje in de maand is steeds mooi meegenomen als ik er iemand mee kan helpen! Tot hoors Ciao!
Traiteur aan huis in Kortrijk (8500) - Gaëlle
Gaëlle
Kortrijk
Nieuw
Ik heet Gaëlle, ik heb in het verleden gewerkt voor traiteurs (opdienen, serveren, bar, afwas) en ik heb heel wat ervaring in de horeca. Ik ben een snelle, efficiënte werknemer die werk ziet.
Traiteur aan huis in Kuurne (8520) - Viviane
Viviane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kuurne
Nieuw
Ik ben Viviane,ik heb 15 jaar ervaring als kok,Je kan mij inhuren voor privé dineren,feestjes,events enz!!! Ik spreek Nederlands, Engels en voldende Frans. Ik heb erg verantwoordelijkheidsgevoel.Een schone keuken is een gezonde keuken,ik werk altijd hygiënisch volgens het HACCP system.Ik kan mijn creativiteit kwijt in het bedenken van nieuwe gerechten met verrassende productencombinatie.
Traiteur aan huis in Deerlijk (8540) - Mathias
Mathias
Deerlijk
Nieuw
Hotelschool gevolgd en jaren in de keuken en zaal gestaan. Vroege uren maken niet uit voor mij, altijd leuk met voeding bezig te zijn. HACCP kennis is mijn troef
Traiteur aan huis in Kuurne (8520) - Kevin
Kevin
Kuurne
Nieuw
Mijn ervaring als traiteur is niet groot maar ben al meer dan 30 jaar werkzaam in restaurant keukens, ik zou u graag uw smaakpapillen willen testen met heerlijke verse gerechten tijdens privacy dinners aan huis tot 20 genodigden
Traiteur aan huis in Aalbeke (8511) - Frederic
Frederic
Aalbeke
Nieuw
Keuze uit meer dan 10 verschillende soorten oesters. Vakkundig opengemaakt. Met dit extraatje op uw feest of event kan je je familie, vrienden, klanten of relaties verassen en laten degusteren van al het beste wat een oester te bieden heeft.
Traiteur aan huis in Wevelgem (8560) - Delphine
Delphine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wevelgem
Nieuw
Mijn man heeft een foodtruck en wij hebben 3 jaar een eigen horecazaak gehad (gestopt op 16/12) wegens te moeilijk te combineren met ons gezin en het bouwvedrijf van mijn man. Catering is dus iets wat voor ons dagelijks kost was/is.
Traiteur aan huis in Zwevegem (8550) - Nina
Nina
Zwevegem
Nieuw
Ik heb al heel wat ervaring in de horecazaken. Je kan me inschakelen als barpersoneel op verschillende soorten evenementen.
Traiteur aan huis in Kortrijk (8500) - Pavel
Pavel
Kortrijk
Nieuw
Ik heb ervaring in cateringdiensten bij gelegenheden zoals bruiloften, begrafenissen en diverse kleine evenementen. Ik heb in de keuken gewerkt.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel traiteurs in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Steeds direct antwoord bij probleem! Zeer tevreden. 10 euro korting gekregen omdat vorige kandidaat had afgezegd opt laatste moment. Heel fijn gebaar 👍. ”
Stijn
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

menu traiteur Kortrijk, bbq traiteur Kortrijk, buffet traiteur Kortrijk, traiteurdienst Kortrijk, traiteur nieuwjaar Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan traiteur aan huis in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden