10 jobs met dieren - Dierenoppas worden in Herentals

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature dieren in Herentals

 • Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden
  1 hond Tuin niet noodzakelijk
 • Huisbezoek poezen
  Wij zoeken voor de 2e week van de kerstvakantie iemand die 2x per dag naar onze 4 poezen wil komen om hen eten en drinken te geven en even gezelsc...
 • Oppas klein bang maltezertje van 11jaar
  Is een erg bang hondje, dat het liefst in zijn eigen omgeving vertoeft. Zou voor 3dagjes zijn, van 15december tot en met 17december2020
 • Dag Opvang Hollandse Herder/ Mechelse Herder Pup
  Beste, Ik ben opzoek naar iemand die af en toe voor mijn hondje kan zorgen als ik moet gaan werken. Het is dus niet op vaste dagen! Vaak is er...
 • Wassen drogen en trimmen van hond
  Mijn hond is een engelse cocker Noah 5 jaar Is lief en speels maar ook soms agressief naar andere mensen toe . Wat is de prijs voor hem te w...
 • Vaste hond oppas op zaterdagen
  Ik moet binnenkort waarschijnlijk op zaterdagen werken en zoek een vaste lieve oppas voor mijn lieverdje
 • Wandelen met hond
  Wandelen met een border collie
 • Hondenoppas gezocht
  Ik zoek een hondenoppas van 6/04 t/m 10/04
 • Oppas
  Passen op een Golden Retriever van 12 jaar. Ze moet elke dag medicatie krijgen. Het is een heel brave maar licht angstige hond.
 • Mijn hond gedurende één week oppassen
  Wij zoeken iemand die op onze hond wil letten vanaf 11 augustus tot en met 17 augustus. Het is een kruising tussen een Franse en Engelse buldog. ...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als dierenoppas in Herentals? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dierenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.97/5 door 15.178 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs dieren in Herentals

Werken met dieren Herentals, Jobs met dieren Herentals, Dierenoppas worden Herentals, Vacature dieren Herentals, Werken als dierenoppas Herentals, Dierenoppas gezocht Herentals,…

Schrijf u gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature dieren in Herentals

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!