9 jobs met dieren - Dierenoppas worden in Noordschote

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature dieren in Noordschote

 • Oppas voor Malteserhondje
  veilige omgeving waar hij niet op de baan kan lopen...
 • Dieren - Oppas bij eigenaar : Honden
  enkele dagen bij mij thuis verblijven om op 2 kleine hondjes te passen
 • 2 honden buiten gaan wandelen
  Ma, Di, do, vrijdag komen buiten laten 1x per dag. Vanaf 19 nov. Tot ? Is voor border collie en shiba inu. Liefst namiddag
 • graag zouden wij willen dat deze mijnheer bijons thuiskomt om op onze honden...
  graag zouden wij iemand hebben om op onze dieren thuis komen opletten van 22sepptember tot en met 1oktober daar we op reis gaan
 • oppasen bij ons thuis
  graag zou ik iemand vinden die thuis zou komen om op onze honden te passen daar wij vertrekken op vakantie van 23september tot en met 31 septemb...
 • Oppas bij de petsitter
  Wegens feest en kommuniefeest, zoek ik iemand die met zorg voor mijn lief dwergteckeltje van 10 maanden wil passen. zou komen op donderdagmiddag t...
 • Oppas bij eigenaar - Honden in ieper (8900)
  Hallo We vertrekken 24 juli een weekje naar Rhodos. Het zou heel fijn zijn om iemand te vinden die elke dag kan komen naar Bruni. Liefst 2 x/da...
 • Tijdens onze vakantie van 28 juli tot 10 augustus zoeken we een oppas coor C...
  Tijdens onze vakantie (28 juli tot 10 augustus) zoeken we een zachtaardige oppas voor onze puppy-whippet! Cyriel is zeer aangenaam gezelschap, maa...
 • Op onze hond, een labrador letten.
  Ik zoek iemand waar onze hond terecht kan als we op reis zijn.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als dierenoppas in Noordschote? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dierenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.97/5 door 13.506 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs dieren in Noordschote

Werken met dieren Noordschote, Jobs met dieren Noordschote, Dierenoppas worden Noordschote, Vacature dieren Noordschote, Werken als dierenoppas Noordschote, Dierenoppas gezocht Noordschote,…

Schrijf u gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature dieren in Noordschote

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!