10 jobs voor elektriciens in Bellem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature elektricien in Bellem

 • bijkomende bel op videofoon
  Wij zouden graag een bijkomende bel willen aansluiten zodat we ook in de tuin weten wanneer iemand aan de deur belt. Aan te sluiten apparaat aanwezig
 • STOPCONTACT VERVANGEN? VERLICHTING INSTALLEREN
  SPOEDIG DE VERLICHTING IS AANWEZIG
 • Tuinverlichting
  Herstellen tuinverlichting.
 • Elektriciteit voorzien in nieuw gebouwde kamer
  Voor een nieuw gebouwde ruimte zijn we op zoek naar een elektricien die de ruimte kan voorzien van stopcontacten en lichtpunten en schakelaars. Al...
 • Electricien
  September Buiten ele. aanpassen en vernieuwen in tuinhuis carpoort
 • Nieuwe PE14 kabel ondergronds tot rooilijn
  Beste, Onze huidige ondergrondse Telenet kabel is reeds meerdere malen beschadigd en terug aan elkaar gezet. Echter, door de jaren is er water...
 • Tuinverlichting installeren
  In de voortuin moet er nog tuinverlichting komen, reeds aangekocht maar moet nog geplaatst worden. De verlichting in de achtertuin moet tevens wa...
 • Elektriciteit
  Beste, Er moeten bij mij thuis enkele lampen opgehangen worden, en het bakje waar de kabel van de tv doorloopt, hangt los en zou terug aan de...
 • Klussen - Elektricien in Aalter (9880)
  Geachte, Ik wil van onze zolder een woonkamer maken en een slaapkamer dus een klein studio. Verlichting is er wel aanwezig maar geen stopconta...
 • Klussen - Elektricien in Aalter (9880)
  stopcontact installeren (opbouw) voor 4 stekkers dichtbij (2 meter) en vanuit stroomkast .
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als elektricien in Bellem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze elektriciens zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.9/5 door 20.092 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs elektricien in Bellem

Vacature elektricien Bellem, Vind een job als elektricien Bellem, Werken als elektricien Bellem, Werkaanbiedingen elektricien Bellem, Jobaanbiedingen elektricien Bellem, Elektricien gezocht Bellem,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!