12 jobs voor elektriciens in Hamme

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.250 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature elektricien in Hamme

 • Electrische panne
  Kortsluiting door water in de garage. Vermoedelijk kan de stroom in de garage worden afgesloten, waardoor het probleem tijdelijk is opgelost.
 • Aansluiten luchter
  Aansluiten luchter
 • Plaatsen elektriciteit
  In een renovatie project moet nieuwe elektriciteit worden gelegd zo snel mogelijk dit is voor een keuken wat stopcontacten en verlichting
 • verlichting buiten
  Graag led lamp hangen op oprit /parking . Lamp heb ik al aangekocht .
 • ophangen van lusters aan plafonds van 3 m hoog.
  Hoge plafonds! Liefst interventie op de woensdag namiddag
 • afwerking badkamer en keuken
  Ik ben op zoek naar iemand die mij kan verder kan helpen voor het afwerken van mijn badkamer. Alles is al afgebroken, er ligt een nieuwe vloer e...
 • aanleg electriciteit tuin
  Graag uw offerte voor aanleg electriciteitscircuit in de tuin cfr bijgevoegd verlichtingsplan. Let wel ==> circuit komende vanuit garage ipv badka...
 • Allerlei klussen: electriciteit ( vooral stopkontacten bijplaatsen), plinten...
  Kleine jobs in handelspand die dringend moeten uitgevoerd worden
 • lampen vervangen en kleine herstellingen
  Omdat mijn moeder heel slecht ziet zouden op meerdere plaatsen in het huis sterkere lichtpunten moeten komen. Het komt erop aan om de tour van het...
 • klussen - electricien Hamme9220
  Ik verhuis en er moeten een aantal lusters afgehaald worden, 1 schakelaar vervangen...en misschien nog wat mee helpen dragen van spullen die naar ...
 • schakelaar vervangen
  Er moet een schakelaar vervangen worden bovenaan de trap, zodat we terug van boven het licht kunnen aansteken (schakelaar) is afgebroken. Omdat mi...
 • Klussen - Elektricien in Dendermonde (9200)
  Beste, Ik ben op zoek naar een elektricien voor een nieuwe elektriciteitskabel te leggen en een aantal nieuwe stopcontacten te plaatsen. ...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als elektricien in Hamme? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.250 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.250 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze elektriciens zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.87/5 door 3.603 klanten

Populaire jobs voor elektriciens in Hamme

Vacature elektricien Hamme, Job als elektricien in Hamme, Werk als elektricien Hamme,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!