9 jobs voor elektriciens in Sint-katherina-lombeek

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.250 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature elektricien in Sint-katherina-lombeek

 • Electricien gezocht voor reparatiewerken aan stopcontacten.
  1.Stopcontacten op zelfde circuit leveren geen stroom. Zekering valt niet uit. 2. Reparatie stopcontact dat steeds uit muur los komt.
 • Kleine elektriciteitswerken
  - aansluiten van enkele led verlichtingen - vervangen lichtschakelaar - vervangen zekering / automaat - 2 defecte buitenlichten onder de carpor...
 • Ik ben pas verhuisd en heb nieuwe verluchting gekocht voor het hele huis en ...
  Zo snel mogelijk want heb momenteel bijna geen verlichting hangen.
 • Deurbel repareren, elektrische garagepoort gaat niet meer helemaal naar bene...
  De deurbel gaat niet meer, heb een draadloze gekocht, werkt ook niet, de garagepoort blijft hangen op een 20 cm van de grond, een stopcontact in d...
 • plaatsing veiligheidscameras buiten
  Graag een aanbod voor plaatsing en in werking stellen van 4 nieuwe bewakingscameras. Graag Uw laagste prijs voor een gepensioneerde. Ik betaal nie...
 • plaatsing veiligheidscameras
  plaatsing van een aantal cameras met draad en centrale computer
 • Elektriciteitswerken
  Het is een nieuwe installatie van 3 - 4 jaar geleden. Wij zoeken iemand om een bedrading voor 2 plafondlampen en 2 lichtschakelaars te verleggen ...
 • Coax kabel
  Een coax kabel trekken naar een andere kamer
 • Klussen - Elektricien in Ternat (1740)
  Paar klusjes: - 2 lavabokranen vervangen - elektrische verwarming ophangen - 2 ventilatiegaten maken in gevel - eventueel paar rookmelders oph...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als elektricien in Sint-katherina-lombeek? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.250 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.250 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze elektriciens zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.87/5 door 3.601 klanten

Populaire jobs voor elektriciens in Sint-katherina-lombeek

Vacature elektricien Sint-katherina-lombeek, Job als elektricien in Sint-katherina-lombeek, Werk als elektricien Sint-katherina-lombeek,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!