16 jobs voor elektriciens in Sint-martens-latem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature elektricien in Sint-martens-latem

 • renovatie appartement : elektriciteit
  elektriciteit in te renoveren app van 30 jaar oud: controle, bijplaatsen stopcontacten, vernieuwen stopcontacten
 • Nieuwe verbinding in elektriciteitskast
  Aansluiting spots (was via transfo 24V) doorverbinden naar 230V. Sockets voor lampen zijn reeds vervangen door GU10 en aangesloten op bestaande ka...
 • Hoofdbord electriciteit
  Vervangen electriciteitsbord eventueel electriciteitsplan opstellen en andere werken
 • Vaatwasmachine defect
  Ik zoek iemand die onze vaatwasmachine kan herstellen. Momenteel blijft er water in staan en werkt de aan/uit knop niet meer.
 • Aansluiting Tv kabels op tweede verdieping,beneden is er reeds tv en interne...
  Wanneer het mogelijk is.
 • vervangen btcino F411/4 + aanpassing bediening
  2 taken: - Zorgen dat bediening lamp kamer 1ste verdieping terug werkt (vermodelijk actuator kapot na ongelukje met de lamp) - Zorgenvoor correc...
 • Dringend: eendraadschema en aanpassingen AREI
  Wegens plaatsing zonnepanelen, is een eendraadschema vereist, vervangen hoofddifferentieel (Type A) en controle aarding. Alles is super super drin...
 • Electricien nodig varia aan klussen
  Hallo, We zijn op zoek naar een electricien om A. Een lamp die blijft branden te vervangen (volgens ons is de schakelaar kapot zie foto). ...
 • Oven maken
  Onze inbouwoven (Whirlpool AMW 520/IX) begaf het toen hij al even aanstond. Hij viel volledig uit en ik krijg er geen beweging meer in. Ik veronde...
 • Vervangen lamp in kelder / vervanging spot in dressing / storing Radio
  Beste, De lamp in de kelder moet in zijn geheel vervangen worden. De spot in de dressing idem. het vervangen van enkel het peertje of de spot...
 • electricien
  volledige installatie tuinverlichting afwerken elektriciteit 6 badkamers 6 slaapkamers
 • Thermostaat vernieuwen of oude herstellen
  Beste Oude thermostaat herstellen of nieuwe plaatsen Kantelpoort bedieningspaneel nakijken herstellen Of nieuwe plaatsen
 • Vervangen verliesstroomschakelaar
  Vervangen van 1 verliesstroomschakelaar 30 mAH (natte zones) door 3 schakelaars op 3 circuits, allicht met bijkomend kastje.
 • plaatsen van 2 zekeringen
  aansluiten van jacuzzi: twee kabels zijn getrokken en komen uit bij de zekeringen kast. Daar moeten de kabels op de zekeringen aangesloten worde...
 • Electriciteit
  Aansluiten van accumulatiekachel / tuinverlichting (graag zo vlug mogelijk)
 • Klussen - Elektricien in Afsnee (9051)
  Verplaatsen spot plafond + plaatsen 2 hanglampen met 1 aansluitingspunt (moeten exact op dezelfde hoogte gehangen worden boven de eettafel)
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als elektricien in Sint-martens-latem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze elektriciens zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.9/5 door 20.138 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs elektricien in Sint-martens-latem

Vacature elektricien Sint-martens-latem, Vind een job als elektricien Sint-martens-latem, Werken als elektricien Sint-martens-latem, Werkaanbiedingen elektricien Sint-martens-latem, Jobaanbiedingen elektricien Sint-martens-latem, Elektricien gezocht Sint-martens-latem,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!