11 jobs voor diensten grof huisvuil in Damme

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature diensten grof huisvuil in Damme

 • Grofvuil ophalen en wegdoen
  Gezien wij geen auto hebben hadden wij graag zo nu en dan de verzameling grof vuil naar een containerpark gebracht. groet
 • Afval afvoeren naar containerpark
  Ik zoek iemand die grof afval bestaande uit houtafval wil afvoeren naar het containerpark. Een gedeelte van het hout kan gebruikt worden als bran...
 • Afval afvoeren naar containerpark
  Ik zoek iemand die grof afval bestaande uit houtafval wil afvoeren naar het containerpark. Een gedeelte van het hout kan gebruikt worden als bran...
 • Ophalen van afval
  We zijn aan het verhuizen, en er zijn meubels die we niet meer nodig hebben die we zouden willen weggooien, allerlei soorten: Eektrische apparaten...
 • afhalen en wegbrengen grof vuil
  lattenboden 1,40m breedte 2 matrassen (opgerold) van 1,60m en 1,40m breedte bed (in stukken uitgebroken) lege verpakkingen van nieuwe meubelen ...
 • Spriet L.i
  We zoeken vervoer voor houtafval van deuren en kasten naar het containerpark te brengen op zaterdag 1 februari of eventueel een andere dag !
 • Kapot fornuis moet dringend naar het container park maar we hebben geen auto...
  Hij staat op de 2de verdieping en er is geen lift
 • Grof vuil
  Is voor zetels en beetjeen me koer op te ruimen
 • Grofvuil
  Zou voor weg te voeren zijn van 2 zetels en een bed en tafel blad moet dringend weg omdat de geburen klachten hebben Laat je iets weten astublief
 • Zetel naar containerpark
  Zetel moet op dinsdag 29/08 gebracht worden naar containerpark, ik kan het niet alleen en heb het juiste transport er niet voor. Graag je prijs aub?
 • Grof vuil in Brugge (8000)
  Metalen bed wegbrengen naar containerpark van Brugge.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job in diensten grof huisvuil in Damme? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 1.344 klanten

Populaire jobs in grof huisvuil in Damme

Vacature grof huisvuil Damme, Job in ophaling grof huisvuil in Damme, Werk in grof huisvuil Damme,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature grof huisvuil in Damme

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!