11 jobs met honden - Hondenoppas worden in Baasrode

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature hondenoppas in Baasrode

 • Enkele dagen per week bij de hond komen oppassen
  Cocker Spaniel teefje 5 jaar. Ben overdag niet thuis en ze zou het leuk vinden als er eens langskwam.
 • Opvang Labrador
  Mijn labrador is bijna 1 jaar en door corona werk ik momenteel van thuis uit. Mijn vader gaat 2 maal per dag met hem wandelen. Maar binnenkort wor...
 • Thuis bij hond blijven voor 4 dagen
  Wegens operatie, 4 dagen opname in ziekenhuis, zoek ik iemand om bij mijn hondje te blijven. Het is een teckel. Van 3 september tot 7 september.
 • Weekendopvang 14 tot 16 aug
  Hallo, wegens plotse annulatie van ons opvangadres, zijn wij op zoek naar opvang voor onze 2 husky's. Ava en Wolf zullen dan 9 maand oud zijn. H...
 • Doggysit Akita
  Lieve puberende Akita
 • 22/7 tot 3/8 oppas kat, cavia's & dwergpapegaai
  Beste Wij zijn van 22 juli tot 3 augustus met vakantie en zoeken een oppas aan huis voor onze poes Caramel (3 jaar; ongeveer om de 2 dagen) en...
 • Hondenopvang
  We zoeken opvang voor onze oude mini shitzu 13 jaar van vrijdag avond 13 maart tot zondag avond 15 maart
 • opvang voor onze Australische Herder (28kg)
  Wij zoeken een oppas die dagelijks thuis zijn en graag wandelen .Een ruime afgesloten tuin zou leuk zijn om te ravotten . Onze hond Donny is 2 ja...
 • Petsitter
  Ik heb een groot hart voor huisdieren & wilde dieren. Zelf heb ik altijd huisdieren gehad, grote honden, Kleine honden, poezen, kippen ganzen rat...
 • Oppas bij de petsitter - Honden in Lebbeke (9280)
  > Geachte, > Ik zoek plaats voor mijn Engelse Bulldog en mix bulldog . Heel sociale honden naar mens en dier. > Beide gesteriliseerde teven. ...
 • Oppas bij eigenaar - Honden in Mariekerke (2880)
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als hondenoppas in Baasrode? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 8.706 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs hondenoppas in Baasrode

Vacature hondenoppas Baasrode, Jobs met honden Baasrode, Vind een job als hondenoppas Baasrode, Werken als hondenoppas Baasrode, Werkaanbiedingen hondenoppas Baasrode, Hondenoppas gezocht Baasrode,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature hondenoppas in Baasrode

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!