12 jobs met honden - Hondenoppas worden in Boutersem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature hondenoppas in Boutersem

 • Dagopvang in huiselijke sfeer
  Wij zijn op zoek naar een dagopvang (op regelmatige basis) misschien ook wel eens met een overnachting voor ons Noa. Beagle van 6 maand. Noa is ...
 • Van vrijdag 24/7 tem maandag 27/7 voor 2 Mechelse herders mix
  Zijn gewend om in huis te leven. Spelen graag met bal of stok, ravotten graag, spelen graag buiten, gaan niet zo graag wandelen, zijn beiden heel ...
 • diernopvang zomerverlof
  Opvang start 08/07/2020 en eindigt op 01/08/2020. Oppas van 1 hond (Basset hound), twee konijnen, twee cavia's, twee dwergpapegaaien en 4 kanaries.
 • Oppas voor onze Beagle (1j) 23-27 juli
  Wegens wijziging in onze vakantieplannen, moeten we nog dringend op zoek naar oppas voor onze Beagle Milo. We hebben reeds opvang van 19-23 juli ...
 • Hondenoppas aan huis
  5 superlieve en zachtaardige windhonden. Graag oppas aan huis met blijven slapen in de logeerkamer als wij op vakantie zijn.
 • Zoek oppas voor mijn lieve Wacko .. 8 maanden border collie ,,voor 31 dec to...
  Van 31 dec tot 2 januari
 • Verzorgen van poes voor midweek 30/10/17 tot 3/11/17
  Graag kattenbak ledigen en poes eten geven. MVG Ilse
 • oppas puppie border collie
  zoek iemand in de buurt die regelmatig voor onze wacko met veel liefde wil zorgen.
 • Uitlaten honden
  Beste Tessa, Mijn mama gaat een weekendje weg van 30/4 t.e.m. 1/5. Ze heeft 6 kleine hondjes (twee yorkshire terriers, een shitzu en 3 chiwawa's)...
 • Oppas bij eigenaar - Honden in Hoegaarden (3320)
  oppas voor 3 honden in eigen woning. 3 whippets van 12,11 en 3 jaar. hebben redelijk grote tuin. ermee gaan wandelen hoeft niet.
 • Oppas bij eigenaar - Honden in Willebringen (3370)
  Hallo allemaal, Wij zijn op zoek naar een dogsitter die op 7 mei en 8 mei kan oppassen op onze 2 Australische herders. Ze zijn nog jong en...
 • Oppas bij eigenaar - Honden in Hoegaarden (3320)
  wij zoeken oppas aan huis.zowel overdag als s'nachts. 3 whippets van 12, 11 en 3 jaar oud. alle 3 reu.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als hondenoppas in Boutersem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 11.214 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs hondenoppas in Boutersem

Vacature hondenoppas Boutersem, Jobs met honden Boutersem, Vind een job als hondenoppas Boutersem, Werken als hondenoppas Boutersem, Werkaanbiedingen hondenoppas Boutersem, Hondenoppas gezocht Boutersem,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature hondenoppas in Boutersem

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!