10 jobs met honden - Hondenoppas worden in Lemberge

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature hondenoppas in Lemberge

 • oppas galgo
  thuis oppassen van 12 tot 18 uur
 • Oppas voor 3 katten aan huis gedurende 3 weken
  Wij zijn van 25 tot 14 mei op reis en zoeken iemand die onze katten wil verzorgen(dagelijks eten geven en af en toe de kattenbak verversen) 2 erva...
 • Opvang van mijn kleine lieve chihuahua tijdens opname, liefst oudere mensen
  Boke is net als mij zwaar getraumatiseerd doordat ik plotseling opgenomen moest worden voor langere tijd en zij was heel bang door wat er rond haa...
 • Kleine lieve chihuahua zoekt veel aandacht en liefde in ons huis.
  Het zal pas vanaf volgende week zijn, na de feestdagen dat ik opgenomen word in het ziekenhuis. Naargelang de kosten zou het de bedoeling zijn dat...
 • Uitlaatdienst of oppas bij de petsitter
  Beste Vanaf September begin ik mogelijks voltijds te werken. Ik heb sinds November een Duitse Pinscher puppy die nog niet in staat is om de hel...
 • oppas tijdens onze vakantie
  Wij vertrekken op 16 juli tot 30 juli. Lucky is een kleine hond. Niet van de gemakkelijkste Als je tegen Lucky praat en zegt dat hij naar buiten ...
 • Franse Bulldog
  Beste, graag zoeken we een oppas voor onze Frans van 14 tot 30 juli hij is 10 maand
 • binnen laten hond plus eten geven
  voor 19 augustus
 • Oppas voor onze Husky 1 j oud.reu. Zeer rustige hond. Dit van 2juli tot 5 ju...
  2 juli tot 5 juli
 • Oppas honden
  Beste, Wij zoeken voor onze viervoeters Rocky en Maurice een slaapplaats voor de periode van 12/03 tot 17/03. Zou dit eventueel voor u passen...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als hondenoppas in Lemberge? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 10.328 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs hondenoppas in Lemberge

Vacature hondenoppas Lemberge, Jobs met honden Lemberge, Vind een job als hondenoppas Lemberge, Werken als hondenoppas Lemberge, Werkaanbiedingen hondenoppas Lemberge, Hondenoppas gezocht Lemberge,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature hondenoppas in Lemberge

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!