9 jobs met honden - Hondenoppas worden in Lochristi

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature hondenoppas in Lochristi

 • Dogsitter voor drie dagen
  Hoi, Ik heb een Shiba Inu van 9 maanden en ben opzoek naar iemand die een paar dagen op hem kan letten. Hij is heel braaf, zindelijk en super l...
 • Oppas hond
  Lola is een kruising van een labrador met een basset. De meesten noemen haar dan ook een hond op korte poten 😉. Lola is zindelijk en houdt van ...
 • Hondenoppas gezocht 19-20 juli
  Onze super-lieve Amerikaanse Staffordshire teefje "Scooby" heeft wat verlatingsangst (geschiedenis uit de asiel) dus we willen haar bij iemand thu...
 • Ik zoek een lieve oppasser voor mijn Labrador Beagle.
  Ik zoek een dierenvriend die op mijn hond wil letten tussen de 17 de juli en 16 de augustus. Het is een schat van een hond !
 • DAG/nacht opvang vakantie
  op zoek naar een opvang van 11 juli tem 22 juli dag en nacht voor Bichon Frise
 • Dieroppas
  Voor ons hondje zijn wij op zoek naar een lieve dierenvriend. Voor de periode van 21 tot 29 december.
 • Boxer Oona zoekt een zomerverblijf!
  Wij zijn op zoek naar een dierenvriend die wil dogsitten (bij hem/haar thuis) op onze trouwe, speelse en doodbrave viervoeter (Boxer) wanneer wij ...
 • Oona zoekt een zomeropvang
  Hey Maya, Jij hebt ons reeds gecontacteerd via Care dot com ivm de opvang van onze boxer hond, Oona voor deze zomer. Wij zijn echter géén premiu...
 • Mijn hond gedurende één week oppassen
  Ik ben afwezig en kan tijdelijk niet voor mijn huisdier zorgen: ik zoek iemand op wie ik kan vertrouwen om bij die persoon thuis op mijn hond op t...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als hondenoppas in Lochristi? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 8.650 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs hondenoppas in Lochristi

Vacature hondenoppas Lochristi, Jobs met honden Lochristi, Vind een job als hondenoppas Lochristi, Werken als hondenoppas Lochristi, Werkaanbiedingen hondenoppas Lochristi, Hondenoppas gezocht Lochristi,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature hondenoppas in Lochristi

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!