14 jobs voor hondenoppassers in Meerbeek

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature hondenoppas in Meerbeek

 • Moet 5 dagen naar hospitaal
  Wegens opname kan ik 5 dagen niet naar mijn hondje omkijken
 • Huisbezoek voor kat
  Wij zoeken oppas ( 1 huisbezoek/dag) van 1 juli tot ongeveer 7 augustus voor onze poes Tala (17 j). Wij wonen in Everberg/Kortenberg
 • Oppas puppy
  We hebben een pup van 12 weken en zoeken een oppas op do en vr 5-6 maart. Enkele keren de hond uitlaten, eten geven en korte wandeling in de tuin.
 • Dogsitter
  Voor de periode van 03/04 tot 13/04
 • Beagle Foks (12j) zoekt braaf baasje (M) (V)
  Wegens onvoorziene omstandigheden zoeken wij opvang voor onze zachtaardige, sociale en wat dove beagle Foks van zaterdagmorgen 29 december tot woe...
 • dogsitter
  Hi there, I would like to ask what would be the price to watch my dog for one night so he needs to go out 2 times a day. if you really want y...
 • Oppas hondjes
  Mijn vriendin en ik trouwen op 15 september en zoeken een oppas voor de hondjes. Dit zou zijn van zaterdagmiddag tot zondagmiddag. Het zijn 2 ...
 • Oppas gezocht voor mijn jong poesje tijdens vakantie
  Beste, Ik zoek iemand die of te wel mijn jong katje voor 6 dagen bij zich thuis kan nemen of te wel voor 6 daagjes naar mijn thuis kan komen. M...
 • iemand dat huisbezoeken wil doen
  ben en vzw dat zwerfdieren helpt en zoek vaak huisbezkoers die en bezoek brengen aan geintereseerde baasje en ook na adoptie lang willen gaan
 • Honden oppas
  Beste, Ik zoek een hondenoppas voor vrijdag
 • Oppas bij eigenaar - Honden in Erps-kwerps (3071)
  Beste petsitter, Wij hebben twee cavalier king charles die een oppas zoeken. Het zijn lieve hondjes van een hogere leeftijd, nl 13 en 14 jaar. D...
 • Oppas bij eigenaar - Katten in Kortenberg (3070)
  ik ben op zoek naar een mens met een hart voor dieren , die mijn kippen en katten will voederen om de 2 dagen in de periode tussen 5 en 20 September.
 • Huisbezoek - Katten in Kortenberg (3070)
  Dierenliefhebber gezocht voor voeding katten en kippen om de 2 dagen tussen 5 en 20 Sep 2015
 • 4 dagen oppas op cavalier
  We zoeken een lieve oppas voor ons hondje, Lola: een lieve king charles en de lieveling van onze dochters. We vertrekken donderdagmiddag en komen ...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als hondenoppas in Meerbeek? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 1.024 klanten

Populaire jobs voor hondenoppassers in Meerbeek

Vacature hondenoppas Meerbeek, Job als hondenoppas in Meerbeek, Werk als hondenoppas Meerbeek,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature hondenoppas in Meerbeek

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!