8 jobs met honden - Hondenoppas worden in Sint-kruis-winkel

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature hondenoppas in Sint-kruis-winkel

 • opas van twee poepies van 4 manden oud
  Ik ben op zoek naar een oppas petsitter voor twee poepies van vier manden oud voor de periode van twee augustos tot en met twintag augustos
 • Petsitten op kat van 24/07 tot 30/07
  We zijn op zoek naar een persoon die 2x/dag de kat en kippen kan komen eten geven en ze wat aandacht geven.
 • Dierenverzorger gezocht in regio Evergem
  Wij gaan met vakantie van zaterdag 17/07 tem 24/07 en ik zoek een vertrouwelijke dierenverzorger die onze dieren wil verzorgen bij onze afwezighei...
 • Oppas voor frans bulldogje
  Ons puppy is 4 maand oud en aangezien we beiden overdag werken zoeken we iemand met enige ervaring voor het geven van eten, buiten laten, eventuee...
 • zoek lieve oppas voor mijn hond Sky
  Door omstandigheden kan ik mijn hond niet meer plaatsen in Bredene aan zee, we zijn onlangs al op vakantie geweest en bij terug keer hebben we moe...
 • Hondenoppas
  Hallo! We zoeken iemand die op onze 2 sloebers (Shiba Inu en Husky) zou willen oppassen voor 1 nacht. Het is héél dringend. Mvg Sara
 • Oppas bij de petsitter - Honden in Wachtebeke (9185)
  Hallo wij hadden graag nog een opvang gevonden voor half september (17/9 tot 25/9/16) voor onze Old English Bulldog. Hij is heel lief maar kan n...
 • Oppas bij de petsitter - Honden in Zaffelare (9080)
  Hallo, Wij zouden graag onze Border Collie, Rex, voor twee weken laten logeren bij iemand. Wij hopen dat er iemand hiervoor kandidaat is.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als hondenoppas in Sint-kruis-winkel? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 11.314 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs hondenoppas in Sint-kruis-winkel

Vacature hondenoppas Sint-kruis-winkel, Jobs met honden Sint-kruis-winkel, Vind een job als hondenoppas Sint-kruis-winkel, Werken als hondenoppas Sint-kruis-winkel, Werkaanbiedingen hondenoppas Sint-kruis-winkel, Hondenoppas gezocht Sint-kruis-winkel,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature hondenoppas in Sint-kruis-winkel

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!