13 jobs met honden - Hondenoppas worden in Sint-martens-lennik

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature hondenoppas in Sint-martens-lennik

 • 2 dagelijks huisbezoek voor 2 katten en 1 konijn (eind augustus - 2 weken)
  Voor mijn 2 katten (Nyo en Nala) en mijn konijn (James) ben ik op zoek naar een dierenvriend die voor mijn zoetjes kan zorgen van 21/8/21 t.e.m. 3...
 • privé les puppy en socialisatie
  beste aangezien de hondenschool gesloten is zoeken we een privé trainer voor ons met de puppy van 14 weken oud. daarnaast ook een middel tot so...
 • Dierenoppas aan huis voor onze poes Tokyo
  Wij hebben ook vissen.
 • Oppas
  Beste, wij zoeken iemand die op 2 honden(Cocker, Franse bulldog) kan van 11u30 tot 17u. Mijn Cocker heeft verlatingsangst. Mvg, Bieke A.
 • Puppy uitlaten en even spelen
  Onze puppy is nog jong en kan niet langer dan 5u haar plasje ophouden. Soms gebeurt het helaas dat ze langer alleen blijft en bijgevolg zoeken we ...
 • oppas/ thuisbezoek van labradoren kat 3x per 2dagen.
  lab van 40 kg + maine coone. van 26 feb tem 12 maart
 • Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden
  Had graag eerst meer info voor oppas van Maltezer tijdens vakantieperiode aub
 • Oppas bij de petsitter - Honden in Ternat (1740)
  witte labrador Oscar, van 2 jaar oud, heel vriendelijk en sociaal wonende in Dilbeek. Woont in huis, slaapt snachts in bench in garage.
 • Oppas bij de petsitter - Honden in Ternat (1740)
  Hallo Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze hond Falco. Dit voor de periode van 6 t.e.m. 13 december omdat we dan met het vliegtuig op reis...
 • Oppas bij de petsitter - Honden in Ternat (1740)
  Hallo, ik ben op zoek naar een oppas voor Lara, onze Shih tsu, ze is heel lief maar is geen andere honden gewoon, wel katten daarentegen. Groet...
 • Mijn hond gedurende 3 weken opvangen
  Ik ben afwezig en kan tijdelijk niet voor mijn huisdier zorgen: ik zoek iemand op wie ik kan vertrouwen om mijn hond op te passen tijdens mijn afw...
 • vakantieopvang voor 2 honden
  wij zoeken opvang in juni voor een jack russel van 14 jaar en een duitse staander van 8 jaar, in huiselijke sfeer. Het zijn 2 lieve, sociale honden.
 • Dieren eten geven
  Zoek dringend iemand om 2 poezen en kleine hond eten te geven
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als hondenoppas in Sint-martens-lennik? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 8.958 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs hondenoppas in Sint-martens-lennik

Vacature hondenoppas Sint-martens-lennik, Jobs met honden Sint-martens-lennik, Vind een job als hondenoppas Sint-martens-lennik, Werken als hondenoppas Sint-martens-lennik, Werkaanbiedingen hondenoppas Sint-martens-lennik, Hondenoppas gezocht Sint-martens-lennik,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature hondenoppas in Sint-martens-lennik

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!