11 jobs met honden - Hondenoppas worden in Steenokkerzeel

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature hondenoppas in Steenokkerzeel

 • Voorstel voor oppas bij mij thuis
  Hoi, Ik hoop dat u mij een voorstel wil doen zodat ik u kan selecteren en contacteren want is nu niet echt mogelijk. Mvg, Els
 • opvang voor Zorah & Rallo
  Wij zoeken opvangen voor onze 2 honden (Border Colli en Markiesje), onze 2 poezen blijven thuis en krijgen regelmatig bezoek van familie en buren....
 • honden oppas gezocht
  Door omstandigheden zijn we vrij veel uithuizig de laatste tijd,en ik heb er moeite mee dat ik onze dwergteckel pup van 6 maanden te lang in zijn ...
 • Oppas hondjes bij hen thuis met overnachting
  Voor 20 en 21 september 2018
 • Dieren - Oppas bij eigenaar : Honden, Katten, Andere
  Hallo ik heet Zoé Ben 14 jaar. Ben dol op dieren . Ik zit in een speciale school voorzet dieren te werken. En Wil graag een centje verdienen .
 • honden vakantieopvang
  opvang in augustus voor Ace mijn hond .
 • eten geven aan poes van vrijdag tot zondag
  graag 2x per dag eten geven, op vrijdag 17/2 en zaterdag 18/2 en eventueel zondagmorgen 19/2. Er moet op 1 poes, Sox genaamd, gelet worden.
 • Oppas bij eigenaar - Honden in Melsbroek (1820)
  gemiddelde hond ,heel vriendelijk. beierse bergzweethond
 • Oppas bij de petsitter - Honden in Steenokkerzeel (1820)
  Beste, ik zoek een goede oppasser voor onze kleine hond Pepper (pincher). Hij braaf, lief aanhankelijk. Graag iemand die hem kan bijhouden bij...
 • Oppas bij de petsitter - Honden in Steenokkerzeel (1820)
  Ik zoek een oppas voor mijn hondje Pepper (pincher), hij is lief, netjes. Katten zijn zijn ding niet. Graag goede oppas die hem kan bijhouden ged...
 • Honden - en pluimveeoppas
  Tijdens vakantie van 28/5/14 t/m 3/6/14 dagelijks hond uitlaten en verzorgen, evenals een 10-tal stuks pluimvee eten en drinken geven.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als hondenoppas in Steenokkerzeel? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.9/5 door 9.270 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs hondenoppas in Steenokkerzeel

Vacature hondenoppas Steenokkerzeel, Jobs met honden Steenokkerzeel, Vind een job als hondenoppas Steenokkerzeel, Werken als hondenoppas Steenokkerzeel, Werkaanbiedingen hondenoppas Steenokkerzeel, Hondenoppas gezocht Steenokkerzeel,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!