9 jobs met honden - Hondenoppas worden in Vlimmeren

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature hondenoppas in Vlimmeren

 • Oppas
  Oppas voor billie
 • Oppas in de voormiddag
  Ik heb 2 mopsen die geen hulp nodig hebben maar wel voor onze Billie. Billie is een golden retriever van een half jaar en deze kan de mopsen niet ...
 • 1 week opvang voor Maltheserpup van 7 maand vanaf 17 augustus
  Max is een lieve Maltheserpup (reu) van 7 maand.Wij zoeken week opvang ergens waar geen honden zijn en hij overdag niet alleen moet zijn.In het be...
 • Gezocht vakantie oppas
  Hoi Allemaal, Wij zoeken een gezellig, familiale plaats met liefst ook een afgesloten tuin om op ons hondje een Frans bulleke te passen tijdens o...
 • vakantieopvang sheltie
  wij zoeken vakantieopvang voor ons sheltie meisje (geboren 28/11/2020) van 15/07/2020 tot 25/07/2020 ze wordt huiselijk opgevoed en gaat naar de ...
 • Aston zoekt gezelschap op oudjaar
  Aston is een 10 jaar oude lieve Amerikaanse Cocker. Hij zoekt gezelschap op oudejaarsavond. Verschillende mogelijkheden staan open. Voorkeur is o...
 • Dieren - Huisbezoek : Honden
  Wij zoeken iemand die voor 2 katten kan zorgen om de 14 dagen een weekend van zaterdag tot zondag.
 • Hondenoppas gezocht
  Wij zijn op zoek naar een oppas voor ons hondje in de omgeving van Beerse ( Vlimmeren ). Af en toe kunnen we ons hondje niet meenemen en zoeken ...
 • Op mijn dieren letten
  Ik zoek iemand met een hart voor dieren die de eerste week van december voor mijn hond en 2 poezen kan komen zorgen.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als hondenoppas in Vlimmeren? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 8.784 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs hondenoppas in Vlimmeren

Vacature hondenoppas Vlimmeren, Jobs met honden Vlimmeren, Vind een job als hondenoppas Vlimmeren, Werken als hondenoppas Vlimmeren, Werkaanbiedingen hondenoppas Vlimmeren, Hondenoppas gezocht Vlimmeren,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature hondenoppas in Vlimmeren

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!