12 jobs voor huishoudelektro reparateurs in Asse

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature huishoudelektro reparateur in Asse

 • Hersteller wasmachine gevraagd
  Bij het centrifugeren maakt de wasmachine een schroevend geluid. Ik vermoed dat de lagers versleten zijn. De wasmachine is een Siemens iQ800.
 • Airco reparatie nodig
  We hebben 2 airco’s in huis met een buitenunit. Na onze renovaties vorig jaar werken ze beiden plots niet meer. Ze lekken en de airco op het eers...
 • Miele droogkast T8937wp
  Droogkast droogte niet meer - Miele service gecontacteerd - technieker de totaal weggesleten koolbortels vervangen. week later continu uitvallen (...
 • Koelkast
  Samsung RL40UGVG U kan komen wanneer u kan en hoeveel zal het kosten
 • Herstelling fitnesstoestel
  Ik heb een toestel van het merk BH fitness die in 2012 online is aangekocht geweest. De motor werkte prima tot wanneer het toestel een jaar he...
 • Droogkast siemens hapert
  Onze droogkast hapert soms en meldt dan filter reinigen, maar zelfs door elke keer de folter te onderhouden hapert het toestel soms. Het zou eens ...
 • Afwasmachine herstellen
  Siemens afwasmachine foutcode eerst E25 en nu E24
 • Platenspeler herstellen
  Speelt vals dus ik vermoed dat de riem moet aangespannen of vervangen worden
 • Herstelling wasmachine en droogtrommel Whirlpool
  Wasmachine: Whirlpool type Pure 3486 maakte een vliegtuiggeluid bij het turbinnen, en nu een kloppend geluid. We vermoeden dat de riem versleten ...
 • Herstelling diepvriezer
  Diepvriezer kastmodel Whirlpool WV1800nfw no frost. Temperatuur is niet meer te regelen. Staat momenteel op -5 graden.
 • Mobiele airco
  Beste, Mijn mobiele airco lekt water. Voor de rest werkt hij nog perfect. Zou u hiervoor een offerte willen maken?
 • Reparatie vaatwasser
  Beste, Mijn inbouw vaatwasser (Smeg) is tijdens het wassen uitgevallen. Er stond nog water in de vaatwasser en de display werkt helemaal niet me...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als huishoudelektro reparateur in Asse? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.88/5 door 5.254 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs huishoudelektro reparateur in Asse

Vacature huishoudelektro reparateur Asse, Vind een job als huishoudelektro reparateur Asse, Werken als huishoudelektro reparateur Asse, Werkaanbiedingen huishoudelektro reparateur Asse, Jobaanbiedingen huishoudelektro reparateur Asse, Huishoudelektro reparateur gezocht Asse,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!