11 jobs voor huishoudelektro reparateurs in Bassevelde

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature huishoudelektro reparateur in Bassevelde

 • Frigo gaslek
  Gas hervullen Wegens kabelbreuk
 • Vaatwasser AEG herstellen
  Ik kan mijn vaatwasser niet meer gebruiken vanaf ik hem start geeft hij constant een foutcode I20 of I40 Ik heb de filters al schoon gemaakt en...
 • AEG microgolfoven defect
  AEG inbouw microgolfoven defect. Tijdens het laatste gebruik de geur van iets verbrand waargenomen. Sindsdien alles nog instelbaar via knoppen/di...
 • Gasfornuis en aansteker werkt niet.
  Beste de oven is een BEKO OIE 22101 hier brand geen licht en word ook niet warm. De kookplaat waar de aansteker blijft tikken is een BEKO HIZG 64110.
 • INBOUW Beko oven blaast koud lucht
  Oven word niet warm en er brand ook geen licht wanneer er aan de knoppen gedraaid word. Ook de ontsteker van de kookplaat werkt niet meer. Dit is ...
 • wasdroger wordt niet warm
  Geachte, onze wasdroger wordt niet meer warm en draait ook maar 1 kant meer op. er komt geen foutmelding op de display. gezien vanaf de voorkant d...
 • Herstelling diepvrieskast
  Diepvrieskast Whirlpool 6th sense, inox 6 laden +/- 5 jaar oud, totaal ongeveer 3 jaar gebruikt met tussenpauze wegens langdurig verblijf in bui...
 • Deurrubber wasmachine kapot
  Ik heb al een nieuw deurrubber enkel installeren.
 • AFWASMACHINE REPAREREN
  APPARTEMENT HEEFT TIJDJE LEEG GESTAAN EN AFWASMACHINE WERKT NIET GRAAG HADDEN WIJ IEMAND DIE DIT KAN NAZIEN.
 • Huishoudelektro reparateur in Sleidinge (9940)
  versterker , soms werkt een van de 2 kanalen niet
 • Klussen - Huishoudelektro reparateur in Waarschoot (9950)
  Waarschijnlijk is er 'iets' in de wasmachine gedraaid. We vinden klein stukjes, en de wasmachine 'klopt' op een bepaald moment in het wasprogramma...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als huishoudelektro reparateur in Bassevelde? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.88/5 door 5.240 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs huishoudelektro reparateur in Bassevelde

Vacature huishoudelektro reparateur Bassevelde, Vind een job als huishoudelektro reparateur Bassevelde, Werken als huishoudelektro reparateur Bassevelde, Werkaanbiedingen huishoudelektro reparateur Bassevelde, Jobaanbiedingen huishoudelektro reparateur Bassevelde, Huishoudelektro reparateur gezocht Bassevelde,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!