11 jobs voor huishoudelektro reparateurs in Kapelle-op-den-bos

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature huishoudelektro reparateur in Kapelle-op-den-bos

 • afwasmachine: water loopt niet meer weg
  Het betreft een Miele afwasmachine.
 • Karcher - k4- graag uw deskundige hulp!
  Karcher k4( amper gebruikt)- omgetuimeld door kids en dichting achter losgekomen. Verliest nu druk bij gebruik// water spuit eruit.
 • Oven smeg- 4jaar oud- knippert
  Smeg- oven ( sf 122N) 4 jaar oud- Functioneert perfect. Plotsklaps flikkeren beide bedieningsknoppen en kan oven niet meer gebruikt worden
 • Droogkast
  Beste, Wij zoeken iemand die spoedig ons droogkast ter plekken kan maken ? Het merk is Bosch avantixx 7, Hij springt altijd na een paar minute...
 • elektrische fiets lader
  ik heb de verkeerde polariteit aangesloten op een nieuwe lader. nu is er nog spanning (60V) maar geen stroom meer op de uitgang.
 • herstellen vaatwas AEG Electrolux Favorit
  Type vaatwas AEG Electrolux Favorit. Probleem : water blijft staan in de machine . Foutmelding 20. De afvoerslang is niet verstopt. Dit hebben w...
 • Herstel van deur wasmachine
  Deurscharnier is stuk van mijn wasmachine, model Bosch logixx 8 sensitive. Wie kan dit komen herstellen?
 • Wasmachine verliest water
  Lek in wasmachine, vermoedelijk een lek in de afvoerbuis.
 • Herstel wasmachine
  Samsung wasmachine . Washok lag vol water en volgens mij draait ze niet meer
 • Ondehoud & herstelling van een waterkoeler
  Ik heb een waterkoeler (warm, koud en bruisend) die eens zou moeten onderhouden en eventueel hersteld worden. Dit is de naam van het toestel : Sp...
 • Klusjes in huurwoning voor verhuring.
  Kleine herstelwerken aan bezetting, badkamer schimmelvorming wegpoetsen, Keukenplint herstellen of vernieuwen, glas in binnendeur vervangen, Bel h...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als huishoudelektro reparateur in Kapelle-op-den-bos? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.88/5 door 4.570 klanten

Populaire jobs voor huishoudelektro reparateurs in Kapelle-op-den-bos

Vacature huishoudelektro reparateur Kapelle-op-den-bos, Job als huishoudelektro reparateur in Kapelle-op-den-bos, Werk in huishoudelektro reparatie Kapelle-op-den-bos,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!