11 jobs voor huishoudelektro reparateurs in Loksbergen

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature huishoudelektro reparateur in Loksbergen

 • Herstelling droogkast
  Droogkast Bauknecht, TRKK 6620 (type condensatie) was is niet droog genoeg : we moeten droogkast 3 keer of meer laten lopen om was droog te hebben.
 • Defecte vaatwasser.
  Whirlpool ADG 9340 vaatwasser
 • Kraan herstellen
  Kraan van de bolier blijft lopen ik kan die niet minder zetten. Kan u zo snel mogelijk herstellen dank u. Merk van de kraan kan ik niet zien klak...
 • Nazicht zanussi oven
  Geeft kortsluiting bij aanzetten
 • Vervangen deurrubber Siemens wasmachine
  De veer van achter het rubber is losgeschoten. Het lukt ons niet ahv filmpjes om de veer juist te krijgen. Als we nu wassen, loopt er heel wat wat...
 • Reparatie LG wasmachine (type: zie foto)
  Herplaatsen van nieuwe (reeds aanwezige) deurrubber, probleem van schokkende wasmachine oplossen (veren van ophanging vervangen?)
 • Haperende tv (samsung)
  Onze samsung curve tv heeft last van haperend scherm dit zou liefst zo snel mogelijk gemaakt moeten worden is eentje van 2017
 • Herstellen vaatwasmachine Bauknecht
  Als we de deur openen valt die naar beneden, er zit geen remming meer op en dient gerepareerd te worden.
 • amerikaanse koelkast samsung
  Als ik de deur van de koelkast open hoor je de ventilator stoppen terwijl die veel lawaai maakt. Ik heb op internet gezocht en dit zou komen dat e...
 • Expressomachine illy francis francis x1 alles ok, behalve geen water toevoegen
  Geeft geen water door, vuiltje in leiding? Kan dus ook niet ontkalken..
 • Klussen - Huishoudelektro reparateur
  Ik heb wasmachine die werkt wel alleen ik kan moeilijker de deur te sluiten .de probleem is rubben va deur zit niet goed. Ik heb nog de frigo d...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als huishoudelektro reparateur in Loksbergen? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.87/5 door 4.892 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs huishoudelektro reparateur in Loksbergen

Vacature huishoudelektro reparateur Loksbergen, Vind een job als huishoudelektro reparateur Loksbergen, Werken als huishoudelektro reparateur Loksbergen, Werkaanbiedingen huishoudelektro reparateur Loksbergen, Jobaanbiedingen huishoudelektro reparateur Loksbergen, Huishoudelektro reparateur gezocht Loksbergen,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!